מחברת את ההרדיסק למחשב והמחשב לא מראה אותו, דחוף!!!

• הוסף לסימניות
יש לי הרדיסק חיצוני של transcend, אני מחברת אותו למחשב כרגיל עם הכבל,
אך המחשב פשוט לא מראה אותו!
תמיד כשהוא מתחבר הוא קצת רועד שזה מסמן שהוא פועל ועכשיו הוא לא

היכן יכולה להיות הבעיה???
יש לי שם חומר קריטי שצברתי כמה שנים!!!
מה אפשר לעשות??? תודה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• כחכח.JPG
    כחכח.JPG
    KB 114.3 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
לא זה לא כונן D זה הרדיסק חיצוני נראה לי שזה F או H, וואי לא זוכרת את האות, המחשב לא מראה אותו בכלל,
מנסה להפעיל מחדש
זה כונן D?
אם כ תוך כדי שזה מחובר תפעילי את המחשב מחדש (לא לנתק עד שהמערכת גומרת לעלות מחדש)

• הוסף לסימניות
אז לא ראיתי שזה ממש נפל אבל הייתי בסמינר עם בנות בחדר מחשבים
ופתאום אני נזכרת שיכול להיות שזה נפל / קבל מכה

• הוסף לסימניות
זה מחשב נייד?
אם כן יש אפשרות להוציא את הכפל מהחשמל והמחשב וכן לכבות ולהוציא את הבטרייה וכשהבטרייה בחוץ ללחוץ על כפתור ההדלקה למשך חצי דקה (וזה לא נדלק כי אין לו חשמל, אבל הוא מוציא את החשמל שעוד נשאר במחשב.) ואז לחבר את הבטרייה והכבל ולהדליק, עכשיו זה אמור לעבוד!!!
גם לי המקרה הנ"ל קרה וזה עזר לי מאוד!

• הוסף לסימניות
זה מחשב נייד?
אם כן יש אפשרות להוציא את הכפל מהחשמל והמחשב וכן לכבות ולהוציא את הבטרייה וכשהבטרייה בחוץ ללחוץ על כפתור ההדלקה למשך חצי דקה (וזה לא נדלק כי אין לו חשמל, אבל הוא מוציא את החשמל שעוד נשאר במחשב.) ואז לחבר את הבטרייה והכבל ולהדליק, עכשיו זה אמור לעבוד!!!
גם לי המקרה הנ"ל קרה וזה עזר לי מאוד!
מה ענין שמיטה אצל הר גריזים
הפתרון שהבאת הוא לא פתרון קסם לכל בעיה

מדובר בדיסק קשיח חיצוני כפי שאפשר לראות מיד בהודעה הפותחת
יש לי הרדיסק חיצוני
שנפל/קיבל מכה
כל העצות הללו לא יעזור
ומסוכן (לחומר) ולא מומלץ כלל וכלל להפעיל דיסק קשיח שנפל/קיבל מכה (אם החומר בפנים נצרך)

• הוסף לסימניות
לפעמים הבעייה היא בחיבור יו אס בי של המחשב וזה לפעמים פותר את הבעייה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה