מחובר אלי מחשב נוסף!

• הוסף לסימניות
שמים סיסמא בראוטר / מחליפים סיסמא בראוטר.
מצו"ב תוכנה שסורקת את הרשת.

כמובן לשים סיסמא חזקה, שמורכבת מאותיות באנגלית קטנות וגדולות + מספרים + סימנים. (ולא הצפנת wep אלא הצפנת wpa/wpa2)
כמו"כ אתם יכולים להגדיר בראוטר שיוכלו להתחבר רק מהכתובת פיזית של המחשב שלכם.

קבצים מצורפים

• WNetWatcher.rar
    KB 196.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קהילות יעקב;1907694:
מה עושים עם התוכנה הזו?

היא תוכנה מעולה מבית Nirsoft אשר תיתן לכם את הכלים לדעת מי מחובר לרשת האלחוטית ומי גולש על הראוטר שלכם.

שימוש בתוכנה ובדיקה מי מחובר לראוטר שלי
לאחר שהורדתם את Wireless Network Watcher הפעילו אותה באמצעות הקובץ WNetWatcher.exe.

1. התוכנה תחל לסרוק באופן אוטומטי אחר כל המחשבים / סמארטפונים / מדפסות רשת ועוד התקנים אשר מחוברים לרשת שלנו
2. שימו לב שליד האיי פי של הראוטר יהיה אייקון בצורת ראוטר וליד האיי פי של המחשב יהיה אייקון בצורת מחשב.

• הוסף לסימניות
ראיתי אותו בתוכנה,
איך ממשיכים הלאה?

הסיסמא שלי חזקה מאד, לכאורה . ספרות ומספרים בשילוב משונה.
איך אני מגדיר שרק המחשב שלי יתחבר לראוטר?

• הוסף לסימניות
כרגע אני לא רואה אותו בראוטר,
אבל הוא מופיע לי בתקיית 'רשת' במחשב,
מה זה אומר?

אני מאד מודה לך על העזרה

• הוסף לסימניות
אם היה לכם סיסמא מורכבת בהצפנת wpa/wpa2
ומישהוא הצליח לפרוץ, הוא יצליח גם לעקוף את החסימה שתגדיר עם הכתובת פיזית.

אם אתה דווקא רוצה יש כאן מדריך על זה.
וכאן יש לך מדריך מפורט על אבטחת רשתות ונתבים אלחוטיים.

• הוסף לסימניות
אולי אתה רואה את בזק מחובר?
זה הראוטר...

• הוסף לסימניות
כולם רוצים להיות מחוברים למחשב של ראש הממשלה ;)

• הוסף לסימניות
זה נראה ככה,
שלי זה המחשב השמאלי והראוטר הימני.

קבצים מצורפים

• מחשב 2ללא שם.jpg
    KB 107.4 · צפיות: 21
  • כללי.jpg
    KB 42.2 · צפיות: 23
  • כללי2.jpg
    KB 37 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה