מחילה על אי ההבנה- וכתובת המייל החדשה שלי.

• הוסף לסימניות
מאיפה ההכרות הנרחבת כל כך עם איימלים?? :)
אין לי מושג איך עושים את זה.. אבדוק.
תודה שוב :)

גם אני הייתי צריכה לפתוח פעם מייל חדש ואז בדקתי וחפרתי בהגדרות...
אז אקצר לך את הדרך
1.JPG
2.JPG

• הוסף לסימניות
וווי יהיי! מעדכנתתת-(כי שכחתי.)
כתובת האימייל שלי חזרה לתפקוד מלא.!
(אבל זה לא שקיבלתי את ההודעות שנשלחו אלי בזמן שהאימייל לא היה זמין.. :/)
ותודה לכל מי שסייע בדרך :)

הצלוחעס

• הוסף לסימניות
איזה יופי! איך זה קרה?
חחח התעכב מעצלות וחוסר זמן שלי לפנות לעניין. וחבל .
מחקתי כמה קבצים גדולים מהדרייב בשביל לשחרר את החשבון ואז ביצעתי יבוא- (כמו שאמרת לי.) לחשבון החדש שפתחתי לאחרונה במקום..(ששם אין לי מלא קבצים בדרייב אז ממילא יש מקום יותר בשפע.)

עכשיו, האימיילים עדיין נשארו בכתובת הראשונה, אני אמורה למחוק אותם לבד ידנית אחרי שהוא אומר לי שהיבוא בוצע?( ״״ ויקח עוד כמה ימים עד שאראה את כל ההודעות״ או משהו כזה..)

• הוסף לסימניות
בודקת אם אני מבינה נכון - לקבצים הגדולים עשית יבוא לדרייב ועכשיו הוא בתהליך של יבוא. את שואלת אם למחוק ידנית מאיפה? מהכתובת החדשה לישנה? כן. אחרי שתראי שבאמת הכל עבר אז תמחקי ידנית אבל!!!! אחרי שאת מוחקת - לא לשכוח לזרוק את האשפה כי אם לא - הכל נשאר לך בזכרון עדייןץ

• הוסף לסימניות
בודקת אם אני מבינה נכון - לקבצים הגדולים עשית יבוא לדרייב ועכשיו הוא בתהליך של יבוא. את שואלת אם למחוק ידנית מאיפה? מהכתובת החדשה לישנה? כן. אחרי שתראי שבאמת הכל עבר אז תמחקי ידנית אבל!!!! אחרי שאת מוחקת - לא לשכוח לזרוק את האשפה כי אם לא - הכל נשאר לך בזכרון עדייןץ
לא לא..☺️
החשבון הראשון היה תקוע בגלל שהוא היה מפוצץ עד אפס מקום ואף יותר
אז מחקתי כמה קבצים גדולים מהדרייב בשביל לשחרר אותו, ואז ביצעתי יבוא של האימיילים לכתובת דואר אחרת. ׳מייל עידכן אחרי יום בערך שהיבוא בוצע אבל יקח כמה ימים עד שאראה את כל ההודעות (בכתובת שאליה העברתי אותם).
עכשיו- בכתובת המפוצצת-הראשונה והמקורית, המיילים לא נמחקו. הם נשארו שם. השאלה אם אני צריכה למחוק ידנית או שברגע שזה יסיים את התהליך הם כאילו נמחקים אוטומטית או משהו כזה..?

• הוסף לסימניות
לא נמחקים אטוטומטית - צריכים ידנית :(

• הוסף לסימניות
אבל תחכי עד שזה יסיים להעביר לאימייל השני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה