מחיצה לסלון - למי יש נסיון?

• הוסף לסימניות
אני צריך מחיצה בין הסלון לשאר הבית - שתענה לדרישות הבאות:

1. אטומה לרעש - שלא ישמעו רעשים מצד לצד

2. אטומה ויזואלית - שלא יראו מצד לצד

3. ניידת - הסלון קטן יחסית ומהווה מעבר לשאר הבית. המחיצה תיצור פרוזדור+סלון קטן יותר. אם היא תהיה קבועה (בצורת קיר+דלת לסלון) הסלון יהיה קטן מידי. מחיצה ניידת תאפשר להשאיר את הסלון גדול, ולהקטין רק בשעת הצורך.

4. ללא מסילות ברצפה - שעלולות לאגור משחקים ולהפריע בשטיפת הבית.

מישהו מכיר מחיצה שעונה על כל הקריטריונים?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מבדלת עונה על חלק מהצרכים!
1.היא אטומה אבל לא מאה אחוז לרעש.
2. לא רואים מצד לצד.
3.מתקפלת ולא תופסת הרבה מקום.
4.אין מסילות על הריצפה היא מחוברת מלמעלה.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה.
סליחה על הבורות - תוכל להסביר מה זו מבדלת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש בבית כזו מבדלת לא דווקא של החברה שכתבו למעלה היא עונה על כל הדרישות חוץ מלרעש לענ"ד לא נראה לי שיש דבר כזה גם מתקפל וגם אטום לרעש אבל אם תמצא נשמח אם תשתף אותנו

• הוסף לסימניות
יש מחיצה כזו שעונה על כל הדרישות חוץ מבעיה "קטנה" אחת-המחיר... זה מוצר של ש.י.א טכנולוגיות,זוהי מחיצה כמו באולמות, כאשא מחלקים אולם אחד לכמה אולמות, אטומה לגמרי לרעש, יש מס' פתרונות פתיחה, תלוי לפי תנאי השטח, הפלוס הוא שכאשר המחיצה פתוחה היא כמעט לא לוקחת מקום, כ"כ אפשר להשיג בגימור פורמיאקה או פורניר,במס' גוונים, כך שאפשר לעשות בגוון הקיר ע"מ לתת תחושה של קיר כשזה סגור(כמו שאני עשיתי.)ואפשר להפוך את זה למשהו עיצובי.תפעול מאד ידידותי. לי יש ואני מאד מרוצה.המחיר מאד מאד יקר.יש מספ' חברות להשוואה, במקרה שלי הם יצאו הכי זולים.

• הוסף לסימניות
אני אבל רוצה להדגיש שמבדלת חוסמת רעשים אבל לא כמו דלת או משהו אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;559320:
יש מחיצה כזו שעונה על כל הדרישות חוץ מבעיה "קטנה" אחת-המחיר... זה מוצר של ש.י.א טכנולוגיות,זוהי מחיצה כמו באולמות, כאשא מחלקים אולם אחד לכמה אולמות, אטומה לגמרי לרעש, יש מס' פתרונות פתיחה, תלוי לפי תנאי השטח, הפלוס הוא שכאשר המחיצה פתוחה היא כמעט לא לוקחת מקום, כ"כ אפשר להשיג בגימור פורמיאקה או פורניר,במס' גוונים, כך שאפשר לעשות בגוון הקיר ע"מ לתת תחושה של קיר כשזה סגור(כמו שאני עשיתי.)ואפשר להפוך את זה למשהו עיצובי.תפעול מאד ידידותי. לי יש ואני מאד מרוצה.המחיר מאד מאד יקר.יש מספ' חברות להשוואה, במקרה שלי הם יצאו הכי זולים.

אפשר כיוון של מחיר?
התמחור הוא לפי מטר?

• הוסף לסימניות
אל תתפסי אותי במילה, אם אני זוכרת נכון בסביבות 2500 ש"ח למ"ר.אבל מוצר מוצר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה