מחיקה ללא שחזור

• הוסף לסימניות
אני אמור להעביר דיסק שלי לטכנאי לצורך תיקון.
הדיסק הזה כלל חומר של שנים שלי ושל משפחתי וחשוב לי שהחומר ישאר אצלינו, ולא יסתובב וכו'.
אין לי חומר על הדיסק הזה כיום. (הוא הועבר)
כיצד ניתן למחוק מחיקה לצמיתות את חלק מנתוני הדיסק (היינו כל מה שנמחק כבר), ללא יכולת שחזור, ומאידך להשאיר בדיסק את הנתונים הנצרכים בשביל התיקון?

• הוסף לסימניות
פקודת Cipher
דוגמה למחיקה מקום ריק של כונן D
קוד:
cipher /W:D:
נא להתאזר בסבלנות
זה יכול לקחת המון זמן
תלוי מה הגודל של המקום הפנוי בדיסק

אם הכונן הוא FAT32 ויש מקום ריק מעל 4GiB
הוא לא יוכל לבצע את זה כמו שצריך

• הוסף לסימניות
ובאמת אי אפשר לשחזר את זה גם אם יתאמצו?
המקסימום שאולי יוכלו לקבל זה שמות קבצים
אבל התוכן
אפס
שום כלום
נאדה
לאמיתו של דבר
"אם" אפשרי לקבל שמות קבצים וינסו לשחזרם יקבל בהם חומר זבל
משו שאי אפשר לפתוח

• הוסף לסימניות
שאלה שקצת נתונה במחלוקת
אני לא חושב שיש מחלוקת על תוכן הקבצים
המחלוקת הוא להערכתי על הroot directory (ועוד)
שלהערכתי הוא לא מוחק (ואני חושב שהוא גם לא יכול, לענ"ד הוא נמצא מחוץ לאיזור הגישה שלו כמו שהוא לא יכול לגשת לSystem volume information וכו')
או בא נאמר ככה
לפורנזיקס זה לא פתרון מושלם
כי גם מהרג'יסטי לבד אפשר לדלות עולם שלם
אבל למחיקת "תוכן" של קובץ בכדי שלא יוכלו לראותו זה בסדר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אישית, לא הייתי הולך לכזה טכנאי... שיש חשש שהוא ישחזר חומר מחוק מדיסק..

• הוסף לסימניות
באופן כללי יש לי איזה באג שהוא לא נותן לי לפתוח שורה חדשה בלי התחילית של

קוד:
C:\Users\Dell>
ולכן לאחמ"כ הוא נותן לי שגיאה
קוד:
The system cannot find the file specified.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה