עזרה מחיקה מפרוג

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מעוניינת להמחק מפרוג גם כי הבנתי שהרבנים לא כ"כ בעד פורומים גם חרדים וגם בגלל השם משתמש הצורם שבטעות בחרתי ואני לא מצליחההה יש איזה דרך ? לא אכפת לי גם לעשות משהו שיחרוג מהכללים מאוד וינתקו אותי וימחקו את ההודעות שלי... תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להמחק מפרוג גם כי הבנתי שהרבנים לא כ"כ בעד פורומים גם חרדים וגם בגלל השם משתמש הצורם שבטעות בחרתי ואני לא מצליחההה יש איזה דרך ? לא אכפת לי גם לעשות משהו שיחרוג מהכללים מאוד וינתקו אותי וימחקו את ההודעות שלי... תודה רבה מראש
פשוט תפסיקו להשתמש בפרוג עם הזמן תרדו לאט לאט

• הוסף לסימניות
נכנסים לפרופיל המשתמש ובכפתור הדיווח על תוכן שלילי מבקשים למחוק את הפרופיל

• הוסף לסימניות
גם בגלל השם משתמש הצורם שבטעות בחרתי ואני לא מצליחההה
אם מאוד בוערר לך לשנות את השם משתמש, את מוזמנת לעשות מנוי פרימיום ולשנות את השם
לא אכפת לי גם לעשות משהו שיחרוג מהכללים מאוד וינתקו אותי וימחקו את ההודעות שלי
גם משתמש שנחסם, ההודעות שלו נשארות..

• הוסף לסימניות
פשוט אל תיכנסי לאתר
לא בצד העוזר ולא הנעזר
מה ההבדל אם את רשומה או לא

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.JPG
    ‏‏לכידה.JPG
    KB 22 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
את יכולה פשוט לעשות סיסמה אחרת, ולקשקש משהו שמעולם לא תדעי. ותפני למערכת שימחקו את כל ההודעות שלך, הם חבר'ה קשובים, מניסיון:)

• הוסף לסימניות
מה יהיה עם האשכול הזה אם וכאשר ימחקו את הניק שפתח אותו? :unsure:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה