מחיקת קבצים

• הוסף לסימניות
אני חייבת להעלות גם בכתב את תודתי הענקית, לניק DVD COAN, שניסה בכל צורה אפשרית לעזור לי להתגבר על הבעיה, בשעות לא שעות (חצות+), והכל עם הרגשה כאילו הוא חייב לי וזה מובן מאליו שזה מה שהוא עושה (אני לא יודעת מי הוא והא לא יודע מי אני).

ישר כוחך!
ישלם לך ה' כגמולך הטוב!

אלפי תודות!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;799634:
אני חייבת להעלות גם בכתב את תודתי הענקית, לניק DVD COAN, שניסה בכל צורה אפשרית לעזור לי להתגבר על הבעיה, בשעות לא שעות (חצות+), והכל עם הרגשה כאילו הוא חייב לי וזה מובן מאליו שזה מה שהוא עושה (אני לא יודעת מי הוא והא לא יודע מי אני).

ישר כוחך!
ישלם לך ה' כגמולך הטוב!

אלפי תודות!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפחות תכיר בתודעה שנתת לו
כי הוא לא בן אדם פשוט, הוא טכנאי מהגדולים
רק מהלב טוב שיש לו אז הוא עניק לך קצת עזרתו

• הוסף לסימניות
מחיקת קבצים בלא הרשאות

פשוט לעלות עם היירנס בוט ושם יש תוכנות נפלאות כמו total commander שאיתם אפשר למחוק כל סוג קובץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;818697:
פשוט לעלות עם היירנס בוט ושם יש תוכנות נפלאות כמו total commander שאיתם אפשר למחוק כל סוג קובץ
לא הבנתי. אפשר הסבר.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד גם לי יש 2 תוכנות שמוחקת את כל הנעילות של הדיסקי אונקי ומבטלת את ההגנה מפני כתיבה

קבצים מצורפים

• USB WriteProtector.rar
    KB 203.9 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
האם מדובר בדיסק און קי או בכרטיס זכרון

בכרטיס זכרון יש מתג בצד שניתן להזיז כדי לנעול אותו מאפשרויות כתיבה

• הוסף לסימניות
האם מדובר בדיסק און קי או בכרטיס זכרון

בכרטיס זכרון יש מתג בצד שניתן להזיז כדי לנעול אותו מאפשרויות כתיבה
לא בכרטיס מיקרו.
אגב, כרטיסים ודיסק און קי של חברת סנדיסק עלולים להנעל מפני כתיבה בלי אפשרות לפתיחה, זה באג שסאנדיסק הודיעו שאין להם אפשרות לתקן את זה הם רק יכולים להחליף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה