דרוש מידע מחיקת קובץ מגוגל דרייב

• פותח הנושא am:pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ בדרייב, בכל פעם שאני עושה "הסרה" הוא כותב הקובץ הוסר בהצלחה ואז בחיפוש שוב אפשר לראות אותו.
(הוא לא מגיע לאשפה)
מה אפשר לעשות?
(יש לי נטפרי אם זה קשור להאשים אותם בכל דבר...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה קיצור דרך?
כל פעם שאתה מסירא אותו, אתה מוחק גם מהאשפה?

• הוסף לסימניות
כמדומני שהיה על זה אשכול וזה כן נראה לי קשור לנטפרי :LOL: הכל קשור אליהם...

• הוסף לסימניות
ו
בדיוק!
והוא כן כותב לי הקובץ הוסר בהצלחה
וואי זה קרה לי פעם, לפני כמה שנים
רק אני לא זוכרת בדיוק מה קרה, לא חושבת שזה קשור לנטפרי כי אני לא נטפרית.
אני חושבת שזה היה סוג של ווירוס שהיה לי במחשב, אבל אני אנסה לבדוק ואראה איך אוכל לעזור
בכל אופן מצרפת בינתיים את הקישור הזה- אולי הוא יוכל לעזור לך

• הוסף לסימניות
היה פעם מישהו שכתב שאם זה קובץ משותף אז נטפרי לא נותנים למחוק אותו לא יודעת כמה זה מדויק.

• הוסף לסימניות
את בטוחה שתופס לך גיגה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה קרה לי פעם בקבצים שהיו חסומים בנטפרי ולכן הם לא נמחקו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: שמואלזון1 //
3 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה