אופיס 365 מחיקת שורות וכתיבה במקום מלל קיים בא אחד על חשבון השני

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עזרה דחופה!!!
מה הסיבה שלפתע בוורד (ולפעמים גם באאוטלוק)
כאשר אני מדגישה מילה ורוצה לכתוב אחרת במקומה הוא אינו נותן לי אלא מוחק את המילה וכאשר אני מוסיפה אותויות זה בא על חשבון אחרות (מוחק אותן וכותב את החדשות)
וכן כאשר אני מוסיפה מילים במלל קיים הוא שוב בא על חשבון מלל אחר.

כיצד אם כך ניתן לערוך את הטקסט???
וכן מה גורם לזה, הרי אין זה תמיד כך?

• הוסף לסימניות
תבדקי למטה בוורד האם המילה INS מסומנת
אם כן תלחצי עליו
והי: כבר לא כותב עליו
הי! בעצם את יכולה לנסות פשוט ללחוץ על הלחצן INSERT שבמקלדת (מעל הDELETE ) ואז פתאום, כל הבעיות יפתרו לך (מקוה )
בהצלחה!
אם לא תודיעי! ואני אבדוק את האפשריות! (פשוט אני עובדת כעת על מחשב ללא OFFICE)
אשמח ג"כ לשמוע כם הוא פתר לך את הבעיה!!!

• הוסף לסימניות
רב רב תודות.
אכן הסתדר בלחיצת insert
למטה בוורד היה מסומן :OVR

• הוסף לסימניות
כאשר כתבתי את ההודעה זכרתי שרשום OVR, ואכן כתבתי כך!
אך לפתע נזכרתי שיש ג"כ על המקלדת לחצן שמבטל את הכיתוב מעל הכיתוב
בדקתי וראיתי שכתיב INSERT אז חשבצי ששכתי מה כתוב בוורד למטה (והרי במחשב הזה אין אופיס)
כך שלא יכלתי לבדוק מה כתוב שם!
שמחה שיכלתי לעזור!

• הוסף לסימניות
יש קיצור מקלדת שגורם לזה?
עכשיו אני שמה לב שזה קורה לאחר שהקטן שלי משחק לי תוך כדי עבודה,
אבל הוא מגיע מהצד באצבעותיו הקטנות על קצה הרגליים אינו מצליח להגיע עד insert ולוחץ בעיקר באזור השמאלי של המקלדת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;371796:
יש קיצור מקלדת שגורם לזה?
עכשיו אני שמה לב שזה קורה לאחר שהקטן שלי משחק לי תוך כדי עבודה,
אבל הוא מגיע מהצד באצבעותיו הקטנות על קצה הרגליים אינו מצליח להגיע עד insert ולוחץ בעיקר באזור השמאלי של המקלדת.

לא ידוע לי על קיצור נוסף מעבר לINSERT.
אבל, לא צריך לתלות את הקלקול בילד (יעויין רש"י בראשית ל, כג:)), זה שכיח שיקרה לנו שנלחץ בלי משים על האינסרט, לכן מומלץ לעשות מה שכתבתי למעלה

• הוסף לסימניות
גם כפתור ה"0" בלוח נומרי הוא INSERT

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון בלוח הלא נומרי כי כשהוא נומרי הוא אפס :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;373004:
אתה מתכוון בלוח הלא נומרי כי כשהוא נומרי הוא אפס :)
בלוח הנומרי [בצד ימין של המקלדת] כאשר הNUM LOCK כבוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה