אנחנו קנינו 700 לפני כמעט 3 חודשים (אחרי שחיכינו לו איזה חודשיים שיגיע מסין), עלה 4790 ש"ח בחנות מאוד זולה!אין 700 חדש בארץ כלל, וכשיגיע יהיה מחירו מעל 5000...
איזה חנות?אנחנו קנינו 700 לפני כמעט 3 חודשים (אחרי שחיכינו לו איזה חודשיים שיגיע מסין), עלה 4790 ש"ח בחנות מאוד זולה!
יש לך מושג איפה ניתן להשיג את זה. כי "ביד 2" אני רואה מודעה אחת או שתיים שרוצות על זה באזור ה - 3500?!יד2 באזור 2800.
כנראה בגלל שלמה pa700 כ"כ יקר?
אין 700 חדש בארץ כלל
מיוזיאיזה חנות?
700 4.400 (נכון ללפני שנה+)
איפה?אנחנו קנינו לפני שנה וחצי ב4300
מיוזי 0775363077. לא יודע אם יש להם היום.איפה?
כן הוא אמר לי שאין כעת במלאי pa700.מיוזי 0775363077. לא יודע אם יש להם היום.
בפרסומת שלהם מופיע pa600 עם מאות מקצבים והוראות בעברית 3790 ש"ח, או pa1000 עם מאות מקצבים הוראות בעברית 7800 ש"ח. ולא מופיע pa700.
הייתי שמח לשמוע איפה והאם אתם מרוצים.אנחנו קנינו 700 לפני כמעט 3 חודשים (אחרי שחיכינו לו איזה חודשיים שיגיע מסין), עלה 4790 ש"ח בחנות מאוד זולה!
במיוזי (בבית שמש)הייתי שמח לשמוע איפה והאם אתם מרוצים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים