כללי מחיר אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
בדר"כ אני עוסקת בעיצובי פרסומות וכד' ואין לי כ"כ נסיון בכגון דא,

לקוחה ביקשה ממני שאעצב לה את כל תמונות בתה (כ-100 תמונות) לספר A4 עם כריכה קשה, כמובן עם עיצובים, כיתובים ורעיונות בכל דף. מס' העמודים לא משנים לה, העיקר שכל התמונות ישולבו באופן יפה ומרשים.

כמה בערך מקובל לקחת על כזה דבר?

האם המחיר כולל גם את העימוד?

דחוף!!

אלפי תודות!

(איני יכולה לתמחר לפי שעות, משום שאין לי נסיון בדברים כאלה ואין לי מושג כמה זמן זה יקח, אין לי "תבניות" מוכנות, וגם שהלקוחה רוצה לדעת את המחיר מראש)

• הוסף לסימניות
מחיר אלבום דיגטלי מאוד משתנה

תלוי לפי דרישות הלקוח.

לדעתי אם אין לך הרבה ניסיון תעשי לה מחיר לפי שעות עבודה, כאשר המחיר לשעת עבודה יהיה נמוך ממה שמקובל בשוק עם ניסיון.

תקחי ממנה כמה שיותר פרטים איך נראה לה העיצוב (למשל:ממה שראתה דברים בעבר, וכדומה) ואח"כ תתחילי לעבוד לפחות את יודעת בערך את הדרישות של הלקוח.

ביחס להדפסה זה משתנה לפי כל בית דפוס.

• הוסף לסימניות
וקחי בחשבון גם שעות לא מעטות של "שינויים קטנים".

• הוסף לסימניות
אני חקרתי את הנושא של אלבומי דיגטלי .ומסתבר שמי שבתחום לוקח לפי שעה
אז ככה: לפי שעות זה 150 ש"ח לשעה. עיצוב של 20 דפים זה בין 10-15 שעות.
משכורת די טובה... לא?

• הוסף לסימניות
כפול

• הוסף לסימניות
אני לוקחת בערך 600 ש"ח ל50 תמונות (כמובן הם משלמים גם על כל תמונה בגלל שאני צילמתי אבל על העיצוב עצמו תוספת של 600 ש"ח והדפסה 400 בערך)

• הוסף לסימניות
רק על עיצוב והדפסה 1000 שקל?
וכמה על צילום תמונות?
פששש לצלם ילדים זה עסק יקר.

• הוסף לסימניות
אצל ריקי, כן, אבל זה שוה...!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה