דרוש מידע מחיר הגיוני ליום צבעוני....

• הוסף לסימניות
למעון קטן (45 ילד) מחפשים לשכור מספר מתנפחים וכן מכשיר קצף, דוכן ופל בלגי, ברד וימבמבם,
וכן מישהו מטעם המשכירים שינהל את האירוע,
קבלנו הצעה של 7000 שקל
מציינת שהפעילות היא כשעתיים.
נשמע לכם מחיר הגיוני?
ואם מישהו שמע על חברה כזו שמשכירה ומתפעלת אירוע כזה במחיר יותר הגיוני- נשמח לשמוע....

• הוסף לסימניות
בלי קשר לעלות, ילד במעון אמור להנות מופל בלגי? מימבמבם?
אולי אולי בגיל 3 מכוס ברד...

• הוסף לסימניות
למעון קטן (45 ילד) מחפשים לשכור מספר מתנפחים וכן מכשיר קצף, דוכן ופל בלגי, ברד וימבמבם,
וכן מישהו מטעם המשכירים שינהל את האירוע,
קבלנו הצעה של 7000 שקל
מציינת שהפעילות היא כשעתיים.
נשמע לכם מחיר הגיוני?
ואם מישהו שמע על חברה כזו שמשכירה ומתפעלת אירוע כזה במחיר יותר הגיוני- נשמח לשמוע....
מתנפחים להשכיר לבד יעלה לכם בערך 300-350 לשלוש-ארבע מתנפחים (תלוי בגודל)
מכשיר קצף הכוונה למכשיר בועות סבון?
וופל בלגי, ברד וימבמם אני לא יודעת כמה יעלה לשכור אבל מכשיר להכנת וופל בלגי הוא לא יקר ותחשבו כמה יעלה לכם חומרים.
הייתי שוקלת את הנחיצות של זה כי ימבמבמם למשל זה בלאגן רציני ובשביל ההורים אפשר להביא משהו אחר קל יותר ולא תצטרכו מישהי שתפעיל את זה.
אני הייתי מכינה שקית אישית עם בקבוק שתיה קר ומאפה...
בשביל להפעיל תביאו 2 בחורות בוגרות ותשלמו לכל אחת 350 ש"ח
תצאו בחצי או שליש מחיר :)

• הוסף לסימניות
די הגיוני
רק להשכיר את המכונות מזון שציינת
זה בערך 1000 ש''ח
לא כולל המוצרי מזון כמו סוכר, אבקת וופל בלגי וכד'
להפעיל את המכשירים זה לפחות 4 אנשים

המתנפחים כל אחד עולה כסף

שינוע המוצרים אליכם והחזרתם - תוספת כסף..

לדעתי זה המון אטרקציות בשביל כ''כ מעט ילדים
הייתי מסתפקת ב- 2 מתנפחים
ימבמבם ברד,
שתוכלו להשכיר ולהפעיל בעצמכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה