דרוש מידע מחיר חשמל לקוטש' - מעודכן להיום

• הוסף לסימניות
לאחרונה היו שינויי מחירים במחירי החשמל.
מה המחיר המעודכן לקוטש' חשמל כולל מע"מ (המקובל לשלם בדירות מושכרות).
נא לעדכן, אבל רק מי שיודע באמת, לא תשובות של הגיון/חושב וכד'........
תודה רבה!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לאחרונה היו שינויי מחירים במחירי החשמל.
מה המחיר המעודכן לקוטש' חשמל כולל מע"מ (המקובל לשלם בדירות מושכרות).
נא לעדכן, אבל רק מי שיודע באמת, לא תשובות של הגיון/חושב וכד'........
תודה רבה!!!!!!!

התעריפים בתוקף מ-01.02.2024​

תעריף ביתי​

לבתים המשמשים למגורים בלבד, בתי תפילה ומבנים לצורכי חקלאות.
תשלום לקוט"שלא כולל מע"מכולל מע"מ
באגורות לכל קוט"ש52.5261.45

• הוסף לסימניות

התעריפים בתוקף מ-01.02.2024​

תעריף ביתי​

לבתים המשמשים למגורים בלבד, בתי תפילה ומבנים לצורכי חקלאות.
תשלום לקוט"שלא כולל מע"מכולל מע"מ
באגורות לכל קוט"ש52.5261.45

המחיר ירד????????
עד עכשיו היה 62.5
או שעד עכשיו גם שילמתי יותר ממה שהיתי צריך?

• הוסף לסימניות
בשכירות אני אמורה לשלם חוץ מהחשמל שצרכתי בו גם את המחיר הקבוע לחודש בערך 40 שח ?
מדובר על יחידת דיור שהחשמל אני משלמת רק את החלק שאני השתמשתי

• הוסף לסימניות
בשכירות אני אמורה לשלם חוץ מהחשמל שצרכתי בו גם את המחיר הקבוע לחודש בערך 40 שח ?
מדובר על יחידת דיור שהחשמל אני משלמת רק את החלק שאני השתמשתי
תלוי מה כתוב בחוזה.
יש כאלה שמבקשים שליש או חצי, אם לא סוכם מראש אז מקובל רק לפי המונה

• הוסף לסימניות
לי זכור שמחשבים את כל החשבון יחסי, כלומר החשבון כולו הוא 1000 ש"ח כולל הקבוע, ואת זה מחלקים למס' הקוטשים לפי המונה (וכך גם חוסכים את הבלגן של שינויי תעריפים).
אם היחידה היתה נפרדת הם היו משלמים את התעריף הקבוע במלואו, וככה הם מרוויחים לשלם רק חלק.

• הוסף לסימניות
לי זכור שמחשבים את כל החשבון יחסי, כלומר החשבון כולו הוא 1000 ש"ח כולל הקבוע, ואת זה מחלקים למס' הקוטשים לפי המונה.
אם היחידה היתה נפרדת הם היו משלמים את התעריף הקבוע במלואו, וככה הם מרוויחים לשלם רק חלק.
אין לזה שום הגיון, התשלום הקבוע הוא לא לפי צריכה אלא לפי גודל חיבור (כמו קו טלפון שעולה חודשי גם בלי להשתמש).

אבל היות והיא לא נפרדת ויש להם שותפים בנפח של החיבור אז הם ישלמו בהתאם.

• הוסף לסימניות
אין לזה שום הגיון, התשלום הקבוע הוא לא לפי צריכה אלא לפי גודל חיבור (כמו קו טלפון שעולה חודשי גם בלי להשתמש).

זה בדיוק מה שכתבתי, שכל אחד ישלם בהתאם לצריכה שלו, כולל את החלק מהחשבון הקבוע.
ואתם בדיוק הסברתם גם למה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שכתבתי, שכל אחד ישלם בהתאם לצריכה שלו, כולל את החלק מהחשבון הקבוע.
ואתם בדיוק הסברתם גם למה.
לא בהתאם לצריכה בפועל, אלא בהתאם לגודל החיבור!!!!
את מי מעניין כמה צרכת בפועל, אותי מעניין כמה גודל חיבור היה לרשותך

• הוסף לסימניות

לא רלוונטי בשבילי כל ההמשך, כבר עזרת לי.
מכאן ואילך הדו שיח הוא לתועלת האשכול בלבד, ולא לשימוש שלי.:p:D:LOL:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה