כללי מחיר לכרטיס ביקור-

• הוסף לסימניות
בס"ד.
לילה טוב..
מתארת לעצמי שחלק נכבד מהנוכחים יידע לעזור ולהגיד-מה המחיר שלוקחים על כרטיס ביקור? (רמה ראשונית ממש..)
ת-ודות! :)

• הוסף לסימניות
60 ש"ח - צד אחד
100 ש"ח - דו"צ

• הוסף לסימניות
לא פחות מ-200 ש"ח (בבית דפוס לוקחים 150 לרמה של בית דפוס)

• הוסף לסימניות
זה לא נכון, כעיקרון באמת לוקחים באזור ה200 רק יש את הקומבינטורים, כשחברה מזמינה מהדפוס כמות של פלייארים עבים, אז נשאר שוליים לגיליונות, למעשה הם מדפיסים על דף ענק כמה עותקים ואחר כך חותכים, אז תמיד נשאר להם שוליים לנייר, אז למעשה הם מדפיסים את הכרטיסי ביקור על השוליים וככה למעשה הם במקום לזרוק את הנייר הם מדפיסים עליו את הכרטיס ביקור והם חוסכים הוצאות, בכזה מצב הם יכולים להרשות לעצמם למכור לך ב100 שקל צבעוני דו צדדי כמו שאני עשיתי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;385834:
60 ש"ח - צד אחד
100 ש"ח - דו"צ
ההודעה הזאתי רצינית??

מי לוקח 60 ש"ח צד אחד?? תגידו אתם נורמליים??
לא פלא שרף המחירים בגרפיקה נמוך כ"כ אם כל מתחילה לוקחת כזה מחיר ברצפה....:mad:

לא פחות מ200 ש"ח! גם למתחילה!
אח"כ זה עולה ל100$..... ויותר.....

בהצלחה לכולם ותפסיקו להיות פרייארים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;385920:
ההודעה הזאתי רצינית??

מי לוקח 60 ש"ח צד אחד?? תגידו אתם נורמליים??
לא פלא שרף המחירים בגרפיקה נמוך כ"כ אם כל מתחילה לוקחת כזה מחיר ברצפה....:mad:

לא פחות מ200 ש"ח! גם למתחילה!
אח"כ זה עולה ל100$..... ויותר.....

בהצלחה לכולם ותפסיקו להיות פרייארים!!!

לא מדויק,אני למשל אם הכנתי לוגו ללקוח לא לוקחת בכלל על כרטיס ביקור,
כשיש לי לוגו טוב לוקח לי 10 דק' לעצב את הכרטיס,

אני גם לא מבינה למה על דו"צ לוקחים יותר יקר,
הרבה יותר קל לעצב צו"ד,מאשר לדחוף הכל בצד אחד...

בכ" אם לא עיצבת את הלוגו,או שאין בכלל לוגו וצריך לאלתר משהו
אז 250 ש"ח זה סביר,
אם יש לוגו,אני לא הייתי לוקחת יותר מ-150-200 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;385931:
לא מדויק,אני למשל אם הכנתי לוגו ללקוח לא לוקחת בכלל על כרטיס ביקור,
כשיש לי לוגו טוב לוקח לי 10 דק' לעצב את הכרטיס,

אני גם לא מבינה למה על דו"צ לוקחים יותר יקר,
הרבה יותר קל לעצב צו"ד,מאשר לדחוף הכל בצד אחד...

בכ" אם לא עיצבת את הלוגו,או שאין בכלל לוגו וצריך לאלתר משהו
אז 250 ש"ח זה סביר,
אם יש לוגו,אני לא הייתי לוקחת יותר מ-150-200 ש"ח
טוב, אם את עיצבת את הלוגו ולקחת עליו כמו שלוקחים על לוגו (הוי אומר לפחות 100$) אז בהחלט זה עושה את העבודה ואין צורך לקחת עוד מחיר גבוה על הכרטיס
ובמיוחד עם זה כלול בסט שלם של נייר מכתבים, מעטפה וכו'....
מה שאמרתי היה לגבי כרטיס ביקור בלי לוגו וכל המסביב...

• הוסף לסימניות
אני לוקחת 350 ש"ח לכרטיס דו"צ.
ולא, זה לא לוקח לי 10 דקות. (בטח לא אם מחשיבים את המיילים והטלפונים והפינג-פונג של התיקונים).

• הוסף לסימניות
לא פחות מ- 200 ש"ח למתחילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה