ההודעה הזאתי רצינית??נכתב ע"י yosher2005;385834:60 ש"ח - צד אחד
100 ש"ח - דו"צ
נכתב ע"י studio dv.d;385920:ההודעה הזאתי רצינית??
מי לוקח 60 ש"ח צד אחד?? תגידו אתם נורמליים??
לא פלא שרף המחירים בגרפיקה נמוך כ"כ אם כל מתחילה לוקחת כזה מחיר ברצפה....
לא פחות מ200 ש"ח! גם למתחילה!
אח"כ זה עולה ל100$..... ויותר.....
בהצלחה לכולם ותפסיקו להיות פרייארים!!!
טוב, אם את עיצבת את הלוגו ולקחת עליו כמו שלוקחים על לוגו (הוי אומר לפחות 100$) אז בהחלט זה עושה את העבודה ואין צורך לקחת עוד מחיר גבוה על הכרטיסנכתב ע"י st28;385931:לא מדויק,אני למשל אם הכנתי לוגו ללקוח לא לוקחת בכלל על כרטיס ביקור,
כשיש לי לוגו טוב לוקח לי 10 דק' לעצב את הכרטיס,
אני גם לא מבינה למה על דו"צ לוקחים יותר יקר,
הרבה יותר קל לעצב צו"ד,מאשר לדחוף הכל בצד אחד...
בכ" אם לא עיצבת את הלוגו,או שאין בכלל לוגו וצריך לאלתר משהו
אז 250 ש"ח זה סביר,
אם יש לוגו,אני לא הייתי לוקחת יותר מ-150-200 ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים