דרוש מידע מחיר למשתכן

• הוסף לסימניות
היי, זכיתי במחיר למשתכן באלעד כבן מקום, עוד לא חתמנו חוזה. אני מעוניין לשנות את הכתובת שלי במשרד הפנים לעיר אחרת שבה אני שוכר דירה.
מישהו יודע אם זה יכול לפגוע לי בזכאות באלעד?

• הוסף לסימניות
ברגע שזכיתם אין בעיה להעביר כתובת,
מה שבעיה זה רק לקנות דירה אחרת,
שצריך שברגע חתימת החוזה לא יהיה דירה נוספת

• תודה
Reactions: mgn
  • הוסף לסימניות
ברגע שזכיתם אין בעיה להעביר כתובת,
מה שבעיה זה רק לקנות דירה אחרת,
שצריך שברגע חתימת החוזה לא יהיה דירה נוספת
גם אם עדין לא חתמתי חוזה?יכול להיות כשאני ארצה להאריך את הזכאות לא יתנו לי מכיון שאני לא בן מקום ואני יאבד את הזכאות ואז אני לא אוכל לחתום חוזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו עזבנו כבר לפני שלוש שנים את העיר בה נולדנו וגרנו.
אנחנו רשומים עדין כבני המקום שם.
הם מגידים אותנו ככה...

• הוסף לסימניות
כל עוד גרת 5 שנים באלעד את אמורה להיות רשומה כבן המקום לא יודעת לכמה זמן אבל אני כבר מעל חמש שנים לא גרה בעיר איקס וזכינו שם במחיר למשתכן לפני כשנה וחצי כבני המקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה