דרוש מידע מחיר למשתכן

• הוסף לסימניות
קניתי מרמ"י לפני כשנה מגרש לבניה עצמית,
אך התוקף של תעודת החסר דיור עדיין לא פגה,
מישהו יודע מה המשמעויות לגבי הרשמה?

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה
אני קניתי דירה ב 20/80 לפני חצי שנה ועדיין יש לי זכאות
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
אבל יש הסבר לזה שזה לא עודכן
כי אצלי הדירה מופיעה ברשות המיסים על שמי מהרגע שקניתי אותה
אבל הזכאות עדיין בתוקף
ויותר מכך: אני חידשתי עכשיו את הזכאות לשנה שלמה וזה עבד
אז השאלה שלי מחולקת לשתים
1.מה ההסבר לכך שעדיין לא 'עלו עלי'
2.אם אני אזכה באחד מההגרלות האם עלי למהר ולמכור את הנכס הקיים או שזה לא יעזור ?

• הוסף לסימניות
אבל יש הסבר לזה שזה לא עודכן
כי אצלי הדירה מופיעה ברשות המיסים על שמי מהרגע שקניתי אותה
אבל הזכאות עדיין בתוקף
ויותר מכך: אני חידשתי עכשיו את הזכאות לשנה שלמה וזה עבד
אז השאלה שלי מחולקת לשתים
1.מה ההסבר לכך שעדיין לא 'עלו עלי'
2.אם אני אזכה באחד מההגרלות האם עלי למהר ולמכור את הנכס הקיים או שזה לא יעזור
ידוע שיש להם באגים במערכת
לא יעזור, מכיוון ואתה צריך להיות מחוסר דיור מינימום 3 שנים שקדמו לזכייה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה