כללי מחיר לעימוד

• הוסף לסימניות
כמה מקובל לקחת על עימוד קונטרס חידושי תורה?
קהל היעד - אברכים שמחפשים הכי זול ולא מבינים בדיוק למה צריך עימוד אחרי שהקלדנית כבר הקלידה להם את כל החומר.
תודה.

• הוסף לסימניות
שידפיסו בוורד במדפסת לייזר

ייצא להם ההה--ככככ---יייי זול.

(נכתב אחרי שיחה עם לקוחה שלא מבינה מדוע אני לא מסכים להגהה שלישית,
כשהיא בקושי משלמת עשירית מהמחיר המקובל בשוק. כמובן שנכנעה לבסוף)

• הוסף לסימניות
תכלס' כמה מקובל לקחת?

• הוסף לסימניות
אם מדובר בעימוד פשוט ולא מסובך, יש שלוקחים כ-4 ש"ח לעמוד.

• הוסף לסימניות
אוי ווי, זה לא נראה לי בתקציב של אנשים בשכונה שלי. (ברצינות, זה הרבה יותר יקר ממה שהם חושבים שצריך לשלם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;564725:
אוי ווי, זה לא נראה לי בתקציב של אנשים בשכונה שלי. (ברצינות, זה הרבה יותר יקר ממה שהם חושבים שצריך לשלם)

האם לך שווה לעבוד בפחות מזה?

לדעתי בחוברת קטנה 4 ש"ח לעמוד זה נמוך מדי.

• הוסף לסימניות
מקובל בערך 4 ש"ח לעמוד, אבל עם זה עימוד פשוט, תיקח להם כמה שנראה לך שהם יכולים לשלם אם אתה מעונין להכין להם זאת.

• הוסף לסימניות
היות שבמקרה ידוע לי באיזה שכונה אתה גר, אני יכולה לעדכן אותך שאנשים משלמים בשכונה שלך למעצבים גרפים ידועי שם 50 $ לשעה. למה לך הם לא משלמים ככה? יש לזה כנראה כמה סיבות. אחת היא אולי חוסר האומץ לקחת כסף.

נ.ב. בינתיים אף אחד לא שילם גם לי את המחיר הזה.

• הוסף לסימניות
אני לוקח מינימום של 6 ש"ח לעמוד, ומחיר מינימום של 600 שח גם לחוברת קטנה של 50 עמודים.

ומכאן אני יוצא בפניה נרגשת לכל המעמדים שלוקחים לפי 3.26 ש"ח לעמוד: אנא!!! אל תהרסו לנו את המקצוע. לכו לעבוד בבייביסיטר, ותרוויחו יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;564923:
אני לוקח מינימום של 6 ש"ח לעמוד, ומחיר מינימום של 600 שח גם לחוברת קטנה של 50 עמודים.

ומכאן אני יוצא בפניה נרגשת לכל המעמדים שלוקחים לפי 3.26 ש"ח לעמוד: אנא!!! אל תהרסו לנו את המקצוע. לכו לעבוד בבייביסיטר, ותרוויחו יותר.

קצת חוצפה מצדך לכתוב כזה דבר.
יש כאלה שלוקחים 11-30 ש"ח לעמוד.
אז אולי תעשה להם טובה ותרד מגרפיקה?

• הוסף לסימניות
המקובל בסטנדרט זה בין 3-8 ש"ח.
כמובן שיש כאלה שלוקחים יותר ויש כאלה שלוקחים פחות.
אבל זה הטווח מחירים.

• הוסף לסימניות
אני לוקחת לעימוד 4 ש"ח, ומינימום של 800 ש"ח - (גם אם יש פחות מ200 עמודים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;564941:
קצת חוצפה מצדך לכתוב כזה דבר.
יש כאלה שלוקחים 11-30 ש"ח לעמוד.
אז אולי תעשה להם טובה ותרד מגרפיקה?

בעימוד רגיל של ספר קודש (ללא הערות שוליים וללא רב טקסט) אין מעמד אחד בארץ שלוקח יותר מ-8 ש"ח לעמוד, ואני לא בטוח שיש אפילו מישהו אחד שלוקח את המחיר הנ"ל. בדוק.

לצערנו המחיר הוא בסביבות 4 ש"ח לעמוד, ומטה. הלוואי והמחירים יהיו ברמה של 11-30 ש"ח לעמוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה