מחיר לעריכת סרט

• הוסף לסימניות
ביקשו ממנו לערוך 3 הסרטות מאירוע של כ- 3 שעות לסרט אחד.
אין לי מושג כמה לוקחים על דבר כזה.
מישהי תוכל לעזור לי?
תודה

• הוסף לסימניות
מן הסתם הכוונה ל-3 מצלמות מארוע אחד בן 3 שעות. היינו סה"כ חומר גלם 9 שעות.
לפחות יום וחצי של עבודה. אם זה רק להפוך לסרט אחד של 3 שעות.
אם רוצים תקציר וקליפ תשלשי את הזמן.
וכל זה בהנחה שאין עבודה של סינכרון מצלמות יותר מפעם אחת. כי אם צריך לסנכרן זה זמן נוסף.
אגב, שיטת העבודה....
פותחים 3 ערוצים במקביל, ומחליטים כל פעם איזה ערוץ לבחור.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בשביל זה בדיוק יש מולטי קאמרה בפרמייר.
אחרי הסינכרון זה עבודה חויתית ומהירה מאד!

• הוסף לסימניות
תודה.
תדמית, אכן בדיוק כמו שכתבת.
אבל היות שאני חדשה בתחום ממש אין לי מושג וסדר גודל למחיר.
אשמח לדעת.

• הוסף לסימניות
לעריכת אירוע עם 2 מצלמות גובים מחיר כפול מעריכה רגילה.
ועריכה רק במולטי קאמרה אחרת אפשר להשתגע..
אם את עורכת במולטי קאמרה, אין הבדל אם מדובר ב2 או ב4 מצלמות..
אא"כ את צריכה קליפ, ואז זה זמן עבודה נוסף כי את צריכה לעבור על חומר ב3 מצלמות
הייתי לוקחת פי 2.5 מאירוע רגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה