דרוש מידע מחיר לקלדנות

• הוסף לסימניות
לקחתי מישהו להקלדה תורנית ובעקבות טעות בחישוב הוחלט עפ"י הוראת רב לברר בצורה יסודית את המחיר המקובל בשוק.
אשמח מאוד אם תוכלו לומר לי מה המחיר לקלדן מתחיל
א. לפי תווים.
ב. לפי שעה (אם יש דבר כזה בכלל)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בעיקרון לפי תוים כולל רוחים.
והמחיר יכול לנוע החל מ3.5 ש''ח לאלף תוים ועד......
תלוי בקלדן ובכתב וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
המחיר לפי תוים בין 4-7 ש"ח לאלף תוים (פחות מזה זה יוצא דופן)
יש מקרים של עבודות קטנות שמתמחרות לפי שעות.

• הוסף לסימניות
המחיר לפי תוים בין 4-7 ש"ח לאלף תוים (פחות מזה זה יוצא דופן)
יש מקרים של עבודות קטנות שמתמחרות לפי שעות.
תודה,
לפי מה המחיר משתנה (שאלתי על קלדן מתחיל שזו הפעם הראשונה שלו לקחת עבודה) אציין שמדובר בעבודה מתמשכת כלומר מדי שבוע שבועיים עוד כמות של חומר (חבורות של בחורים)
אני לא עובד בחיים בכזה מחיר, אבל לדאבונינו יש ארגון ענק שמעסיק מלא קלדנים/ות במחיר הזה, אז זה לא כזה יוצא דופן
אני יודע ולכן אני שואל כדי להבין את המחיר הסטנדרטי

• הוסף לסימניות
לקחתי מישהו להקלדה תורנית ובעקבות טעות בחישוב הוחלט עפ"י הוראת רב לברר בצורה יסודית את המחיר המקובל בשוק.
אשמח מאוד אם תוכלו לומר לי מה המחיר לקלדן מתחיל
א. לפי תווים.
ב. לפי שעה (אם יש דבר כזה בכלל)
תודה רבה
אחותי מקלידה למישהו ב60 לשעה

• הוסף לסימניות
אני לא עובד בחיים בכזה מחיר, אבל לדאבונינו יש ארגון ענק שמעסיק מלא קלדנים/ות במחיר הזה, אז זה לא כזה יוצא דופן
הוא שאל על השוק הפרטי ולא על מעסיק שדואג לספק הרבה חומר.

• הוסף לסימניות
תודה,
לפי מה המחיר משתנה (שאלתי על קלדן מתחיל שזו הפעם הראשונה שלו לקחת עבודה) אציין שמדובר בעבודה מתמשכת כלומר מדי שבוע שבועיים עוד כמות של חומר (חבורות של בחורים)

אני יודע ולכן אני שואל כדי להבין את המחיר הסטנדרטי
זה לא משנה מתחיל או בעל נסיון העיקר שההקלדה נקיה.
בכל מקרה, אם הוא מתחיל בודאי שעדיף לו לקחת לפי תוים.
ופחות מ4 כמו שכתבו מעלי זה ניצול. במיוחד לחבורות שבהם מדובר על הרבה סוגי כתבים. מה שמקשה על רצף ההקלדה.
על כתבים פחות ברורים משלמים גם 10 לאלף תוים.

• הוסף לסימניות
5 לאלף זה מעל הממוצע, לא התכוונו שהבין 4 ל.... זה שלוקחים חלק גם 6 לאלף. רק על כתבים קשים לוקחים יותר. בעקרון 4 -4.5 לאלף זה מחיר סביר.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר הקלדה נקיה?

ואם אני מבין נכון המסקנא היא שממוצע לפי תווים הוא 5 ל1000 ולפי שעות כמעט לא קיים ואם כן אז בסביבות ה 60 לשעה נכון?

הקלדה ללא טעויות.

הממוצע כמו שכתבו 4-4.5
בשנה האחרונה כל הקלדניות שהיה לי איתן קשר ושלחתי להן עבודה ביקשו בין 4.5 ל5

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה