מחיר מאפרת לגיסה/אחות

• הוסף לסימניות
מה המחיר המקובל לאיפור ערב?? אנחנו 3 גיסות....

• הוסף לסימניות
תלוי מי ואיפה
מי המאפרת
ובאיזה אזור בארץ
?

בירושלים הטובות לוקחות 250-300

• הוסף לסימניות
את זה כבר אני לא יודעת,
ההיא שלקחה לנו את המחיר הנ"ל הגיעה אלינו לבית

• הוסף לסימניות
אני בדיוק ביררתי עכשיו
בבני ברק עולה בסביבות 150,
אם את רוצה שיבואו אליך הביתה זה תוספת של 700 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נורית;1017785:
אם את רוצה שיבואו אליך הביתה זה תוספת של 700 ש"ח
נשמע הגזמה לגמרי (מצד המאפרת, לא מצידך)
(אלא אם כן מדובר על איפור כלה ובנות משפחתה שזה אומר יום שלם מחוץ לבית)

המחיר המקובל הוא בין 150-250 ש"ח לאיפור.

• הוסף לסימניות
אני שילמתי אתמול למאפרת ופאנית ידועה מאד בבני ברק, אחת טובה שגם מסדרת כלות, סך הכל 190 ש"ח. כולל איפור + סרוק של הפאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1017825:
נשמע הגזמה לגמרי (מצד המאפרת, לא מצידך)
(אלא אם כן מדובר על איפור כלה ובנות משפחתה שזה אומר יום שלם מחוץ לבית)

המחיר המקובל הוא בין 150-250 ש"ח לאיפור.

נראה לי שהיא טעתה,
היא התכונה לכתוב 70 ובטעות נלחץ לה עוד 0 קורה...
אחרת זה לא סביר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1017829:
אני שילמתי אתמול למאפרת ופאנית ידועה מאד בבני ברק, אחת טובה שגם מסדרת כלות, סך הכל 190 ש"ח. כולל איפור + סרוק של הפאה

זה נקרא זול לא חושבת שיש הרבה כאלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה