דרוש מידע מחיר קו אינטרנט

• הוסף לסימניות
אני משלם כיום לבזק 135 ש" ח (ספק + תשתית) סיבים. (חוץ מ- 15 לנטפרי)
האם זה יקר? יש לי איך להוריד אותם או שכדאי לעבור לחברה אחרת?
ומה עם עלויות הראוטר?

• הוסף לסימניות
באתרוג זה 120 או פחות לחודש, כולל הסינון.
סיבים.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!

יש כעת מבצע משתלם ב 019 סיבים - 69 שח בלבד - מהירות 1000 מגה !

10.56 שח ראוטר לחודש (ראוטר שעלותו 380 - מחלקים לתשלומים 36 חודשים) ראוטר במכירה.
15 שח לנטפרי
49 שח התקנה (חד פעמי )
המבצע לזמן מוגבל בלבד! קחו לתשומת לבכם

תוכלו ליצור איתי קשר - בפרטים כאן למטה.

• הוסף לסימניות
באראל אני משלם 86 (לא כולל נטפרי 15 ש"ח)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה!

יש כעת מבצע משתלם ב 019 סיבים - 69 שח בלבד - מהירות 1000 מגה !

10.56 שח ראוטר לחודש (ראוטר שעלותו 380 - מחלקים לתשלומים 36 חודשים) ראוטר במכירה.
15 שח לנטפרי
49 שח התקנה (חד פעמי )
המבצע לזמן מוגבל בלבד! קחו לתשומת לבכם

תוכלו ליצור איתי קשר - בפרטים כאן למטה.
תשתית וספק?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הצעת מחיר נטפרי סיבים 22.png

• הוסף לסימניות
האם חברת הוט עובדת עם סינון של נטפרי
(אני מעוניין בתוכנית שתשלב גם שרותי טלפון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה