דרוש מידע מחיר שיש בשיש מצדה לשיש אנובה דגם 9300

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו דירה מקבלן ובמסגרת שינויי דיירים שינינו את המטבח מצורת ר' לצורת ח' וכשהגענו לבחור שיש בשיש מצדה שהוא הספק של הקבלן אמרו לנו שמכיון ששינינו את צורת המטבח אז אי אפשר לחשב את התמחור כאילו רק הוספנו שטח של שיש אלא זה נחשב כאילו אנו מוותרים על השיש ומקבלים כביכול זיכוי של 2000 ש"ח עליו, וכעת יש לנו 2 אופציות או לקחת את הדוגמאות הפשוטות מהסוג שהקבלן נותן, וזה יעלה לנו ל7.5 מטר שיש 5000 ש"ח, (לאחר חישוב של זיכוי כביכול 2000 ש"ח) או לקחת את הסוג הכי יפה שיש להם להציע וזה יעלה 13000 (לאחר הזיכוי התאורטי) כך שיוצא שהמחיר לשיש אנובה דגם 9300 הוא 2000 ש"ח למטר. [אפשר לראות את השיש הזה באתר שיש מצדה דגם 9300].
השאלה היא 1. האם זה מחיר שפוי? או שכבר שווה לוותר על השיש ולקנות אחרי טופס 4?
2. האם זה מקובל לתמחר בצורה שנחשב שאנו מוותרים על השיש של הקבלן בזמן שאנו רק מוסיפים?
3. הם לוקחים כפול על פינה, האם זה מקובל?
בתודה גדולה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
אני רק אספר ואתם תחליטו אם להתעסק עם שיש מצדה או לא.
מאחר והיה לקבלן הסכם איתם,הזמנתי שיש מסוים כאשר הדירה הייתה בבניה.. כמובן לא את הסטנדרט של הקבלן (תנסו לעמוד בלחץ שלהם לשיכנוע בשידרוג) בכל מקרה,ביקשו לשלם את כל הסכום והם הבטיחו שישמרו את הדגם.שילמתי מעל 12 אלף שח! אך כאשר הגיע מועד ההתקנה התברר שלא שמרו כלום.. הדגם שבחרתי לא קיים יותר במלאי. למרות חוסר האמינות הסכמתי לוותר אך ביקשתי את הכסף חזרה כדי שאוכל להזמין ממקום אחר דגם דומה במחיר זול משמעותי ממה שהם מציעים.לא הסכימו בשום אופן להחזיר! ואז אמרו לי שמצאו דגם מאוד דומה ושאבוא לאשר החלפה. אחרי שאני גרה בדירה שבועיים בלי מטבח בגללם הגעתי בלחץ רק לסיים עם זה, בטיפשותי סמכתי עליהם שבאמת דאגו לי.. ואישרתי את הדגם שהראו לי.
לאחר כמה ימים התקשרו לתאם התקנה אבל!!!חייבו אותי לשלם עוד 6,500 שח כי השיש שבחרתי יותר יקר!!לא עזרו תחנוניי שהגעתי לכמעט 19 אלף שח וזה מוגזם ואין לי אמצעים...
לאחר מכן, כאילו לא מספיק העוגמת נפש הנ"ל הבחור שלהם לקח מידה לא נכונה של האי והשיש הגיע קטן. כמובןןןן שהם לא הסכימו בשום אופן לשנות מידה בטענה שזה בעיה שלנו שלא נוכחנו בעת המדידה למרות שהוא לא תיאם איתנו והגיע עם הפועלים שהיו אז בדירה.
שילמנו לנגר עוד 3,000 ש"ח להקטנה של כל המגירות כדי שיתאימו לשיש . עכשיו כל המסילות נשרטו וכל המגירות מחוררות בגלל הידיות.
כמובן שלשיש מצדה לא מזיז כלום.הם קיבלו את הכסף שלהם וחסמו אותי באנשי קשר שלהם כך שכבר לא היה לי למי לפנות יותר גם כשראיתי שיש כתם דבק על השיש שלא יורד.
זהו...לשיקולכם אם להתקרב לאנשים האלו(אדון ישראל הבעלים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה