פשוט ניצול4 חדרים לא גדולה במיוחד,
ואין פיקוח על המחירים
גם במודעין עילית זה נחצול נקנו הדירות שם במילון לא לשכוח....המחירים
4 חדרים בין 5000 ל5500
5 חדרים בין 5550 ל6000
ניצול זה לא נראה לי
דירה שעולה 2 מיליון הגיוני לדרוש שכירות של 5500.
אלו המחירים במרכז.
במודיעין עילית יחידה של 30 מטר עולה 4000
א. זה שנקנה במיליון זה לא קשור לדיוןגם במודעין עילית זה נחצול נקנו הדירות שם במילון לא לשכוח....
איפה יש פיקוח חוץ משכונות בודדות שיש בהם ועדה?אין פיקוח על המחירים
לפני שנתיים היה וועד והשכירות עלתה הרבה פחות. לא מעודכנת מה קורה שם עכשיו, אבל צריך לבדוק אם יש הבדל במחירים בין דירות רגילות לדירןת של הוועדה.אני לא נכנס לשאלה אם זה ניצול או לא, אני פשוט מנסה להבין אם זה איזו הפקעה, משהו שהולך להשתנות או פשוט להשלים עם המצב.
המחיר די סטנדרטי ואפילו מעט זול, לדירות חדשות במרכז בגודל כזה כיום.אני לא נכנס לשאלה אם זה ניצול או לא, אני פשוט מנסה להבין אם זה איזו הפקעה, משהו שהולך להשתנות או פשוט להשלים עם המצב.
גם בקניה יש צפי לעלייה שם?המחיר די סטנדרטי ואפילו מעט זול, לדירות חדשות במרכז בגודל כזה כיום.
לא סביר שישתנה לטובה, הגיוני יותר שהמחירים יעלו עוד.
נקנו ב2 מיליון+א. זה שנקנה במיליון זה לא קשור לדיון
אולי תדרשי מאנשים בסורצקין בירושלים להשכיר לך ב4000 בגלל שלפני 30 שנה קנו במיליון
ב. הדירות שעשכיו מוצעת להשכרה הם דירות שנקנו ב מיליון+
די להתבכיין מי שלא מתאים יש עוד מקומות
ניצול זה קצת פחות
כן, המחירים באחיסמך כבר מזמן לא נמוכים..נקנו ב2 מיליון+
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים