- הוסף לסימניות
אוי זה מאמלל ביותר לעבוד כמה שעות על ליצור משהו מבריק ומושקע יותר ולגלות שזה לא זה...
אוי. כמה שנקשרים לעבודה מושקעת...
נכתב ע"י יוסף שטיין;1904207:אוי זה מאמלל ביותר לעבוד כמה שעות על ליצור משהו מבריק ומושקע יותר ולגלות שזה לא זה...
נכתב ע"י osnatk;1904510:פשוט שאני אעשה תוך דקה. מבחינתי צריך להשקיע....
נכתב ע"י חויד;1905085:השקעה לא נמדדת בשעות עבודה... אלא בתוצאה.
החכמה היא לדעת להעביר מסר, בכמה שפחות מילים/צורות/אפקטים ושות' ועדיין תישאר צורניות ברורה שתעביר מסר נקי וחלק.
במילים אחרות, כל מה שמיותר (או לא מוסיף) - להעיף.
נכתב ע"י 102;1906832:אני מצרפת לך כמה דוגמאות מצוינות לדעתי ואולי תתיעצי פה עם עוד ניקים מה הם אומרים על הדוגמאות הנ"ל...
נכתב ע"י 102;1905591:באמת מעצבן בעצם מעצבן זה לא מילה!!!
אבל לפני שיוצרים כזה לוגו תמיד כדאי להציץ לגדולים.
מי הם הגדולים? משרדי פרסום ( והרי לא הגיוני שכוווללם טועים. נכון?!)
בד"כ הם משתמשים בטיפוגרפיה בלבד (גיתם, אדלר חומסקי וכו...)
יש עוד אפשרות והיא להכניס סמלון קטן, פשטני בעל צבע אחד ,שטוח לא גראדינט ולא תלת.
לדוג' (הפעם חרדי) מימד, בולטון, אוטנטי וכו...
בהצלחות...
נכתב ע"י osnatk;1909161:פניה ל 102, סליחה אם הגבתי לא בהתאם. אולי זה לא הופנה לתגובות שלי מה שנאמר
למעלה
לגבי הלוגואים ששלחת לי יש לי בעיה עם להעתיק מדברים קיימים (אשמח אם אפשר להאיר לי בנוגע לבעיה הזאת) למרות שמאוד אהבתי שם שני רעיונות הראשון ולפני אחרון אני חושבת, יש לי רצון לייצור זאת בעצמי וזה מאוד קשה כל פעם נולד עוד רעיון ועוד ועוד וקשה ההחלטה
הייתי שמחה אם אפשר לסד
נכתב ע"י חויד;1909217:ברור שלא לוקחים לוגו מוכן.
יש מושג שנקרא 'השראה'
היא העלתה דוגמאות בשביל לעשות לך סיעור מוחות, ולכוון אותך לכיוון הנכון
אחרי שהבנת מהו לוגו בעל צורניות ברורה וחדה, וראית כיוונים נוספים
את יכולה לשבת מחדש ולנסות ליצור בעצמך לוגו מעולה.
נכתב ע"י עוד אחד;1909282:יש פה כזה הרבה דעות עוד אחד לא יזיק
לוגו הוא סוג של אמירה עצמית, זה אני.
אנשים שבעים ממילים ותמונות ולכן חברות ובעלי מקצוע בוחרים בסוג של סמליל או מילה אחת שמעוצבת בצורה ייחודית שתיקלט אצל האנשים.
לוגו לא חייב למצוא חן בעיני כולם (חשוב שיהיה אסטטי ונאה ברמת מינימום), הוא כן חייב לשקף בצורה ברורה את המהות והמטרה של החברה.
עוד תובנה אחת:
הגרפיקאים מעצבים למי שאין כסף
לחברות גדולות ואנשים עם משאבים כספיים גדולים אין צורך בהשקעה רבה בטיפוגרפיה, אסטרטגיה, קופירייטינג וכל הירקות האלו. מה שהם יעשו יהיה טוב, הם יכולים להשתלט על כל העיתון ומודעות החוצות, תמיד יסבירו שהם מתכוונים הפוך על הפוך ובתת מודע זה משכנע וכו'.
הטייקונים הם אלו שקובעים איך ייראה העיצוב, אם תנובה וטרה עושים עיצוב נקי (כי הגרפיקאי במשרד פרסום עצלן ואין לו כח לעשות עבודות של וקסברגר) אז זה מה שהולך היום, ואנחנו הקטנים צריכים לעצב בצורה הזו כי כך האנשים התרגלו לקבל.
לכן חשוב לראות עבודות ולקבל השראות כדי להבין מה הולך היום, ולאיזה סגנון אנשים יתחברו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים