אני פתחתי על זה אשכול לא מיזמן והיה לי המלצה יואו לא זוכרת מה וקניתי ואני ממש מרוצה אני יחפש לך מה זה היהבוקר טוב!
למי יש המלצה למחליק שיער מצויין?
אודה מאוד לכל מידע.
יש לך את הדגם הזה בדיוק ואת מרוצה?![]()
מחליק שיער Remington S5525 - זאפ השוואת מחירים
S5525 Remington החל מ - 119₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של מחליק שיער Remington S5525, מידע על חנויות קרובות, 27 חוות דעת, מפרט טכני ועוד.www.zap.co.il
יש לי אותו בידיוק ואני מרוצה הוא טוב יפה מצוין ולא יקר לעומת יוקרת החברה חברות שלי היו בשוק שהשגתי בכזה מחיריש לך את הדגם הזה בדיוק ואת מרוצה?
אפשר קישור לאשכול שפתחת? לא מוצאת...
יש לי אותו בידיוק ואני מרוצה הוא טוב יפה מצוין ולא יקר לעומת יוקרת החברה חברות שלי היו בשוק שהשגתי בכזה מחיר
אני אישית כן החלקתי כמה פעמים לגילאים צעירים ממש אפילו בגן חובה. (תחפושת, אירוע משפחתי וכ')וכן, מאיזה גיל ניתן להחליק את השיער? ילדת בית-ספר עם שיער מתוק ומתולתל...
רמינגטון - הכי טוב בדווווק!!!
השיער שלה מהמם! (ג'ינג'ית..)ואגב-
אני אישית ם מאד בעד להעצים ילדה לאהוב את השיער שלה!! זה שהעולם מסנוור מהמראה החלק לא אומר ששיער גלי ומתולתל לא יפה,
גם אצלינו אותו סיפור,רק שלאחרונה היא קצת מקנאה באחיותיה שמסדרות קוקו חלק ללא תלתלים קופצים...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים