מחממים מנועים לקראת הקיץ

• הוסף לסימניות
טעימה קטנה מעוד פלייבק "כמעט חינם" שייצא בע"ה אחרי החג.

תהנו.

מזהים כן?...:)

עריכה :לאלו שרוצים לקבל את הפלייבקים ישירות למייל, נא לשלוח מייל ל - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בשורת הנושא לכתוב - רשימת תפוצה.

קבצים מצורפים

• דוגמית.mp3
    2.7 MB · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
השיר ''אם אין אני לי מי לי'' של איציק אשל?

• הוסף לסימניות
ביצוע מטורף!!
לייק

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
הכל midi?

[סוף סוף מישהו מעלה מפרי יצירתו ולא סתם פותח אשכול של בקשת שיר וכו']

• הוסף לסימניות
ברור שיש כאן כלים ב-live.
השאלה מה הם בדיוק?
פלייבק מדהים. תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלישר;2134323:
ברור שיש כאן כלים ב-live.
השאלה מה הם בדיוק?
פלייבק מדהים. תודה!

לך תדע איזה פלאגנים יש היום...

• הוסף לסימניות
אין דברים כאלו!!
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
טעימה קטנה מעוד פלייבק "כמעט חינם" שייצא בע"ה אחרי החג.

תהנו.

מזהים כן?...:)

עריכה :לאלו שרוצים לקבל את הפלייבקים ישירות למייל, נא לשלוח מייל ל - <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בשורת הנושא לכתוב - רשימת תפוצה.
סליחה שאני מעורר את זה עכשיו אבל הייתי חייב כי שמעתי כאן את הגיטרה החשמלית..ואני חייב לדעת איזה פלאגין זה
ואיך הגעת לכזה סאונד אמיתי.....
תוכל ליצור איתי קשר במייל ntnly518 ואז gmail.com@

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה