- הוסף לסימניות
רחלי תתחדשי!
וריקי מדהימה חמסה
וריקי מדהימה חמסה
את כנראה לא מבינה אותי,אבל לא משנה, כבר פעם שניה השבוע שאנחנו חלוקות דעות בנושאי תאורהנכתב ע"י יעל א;2350585:לא התרגלתי לתאורה אחידה ומקווה שלעולם לא אתרגל
גמני אוהבת הצללות . מאוד.
הצללות בצידי האף-פחות.
נכתב ע"י טירה;2350714:איזו תמונה!!
הידיים מושלמות והחיוך מושלם והילדה מושלמת![]()
נכתב ע"י RacheliM;2350873:תודה לכולכם על האיחולים והפירגונים![]()
את כנראה לא מבינה אותי,אבל לא משנה, כבר פעם שניה השבוע שאנחנו חלוקות דעות בנושאי תאורהפעם שלישית הגלידה עלייך....
תגובה מושלמת
תודה.
נכתב ע"י ♥ברכי♥;2351057:מאחלת לך שבסטודיו הזה יראו רק תמונות יפות, מוצלחות וזורמות.
אוהבת את התאורה, המבט והעיבוד
אה, גם את הילדה. ☺
נכתב ע"י רותי המניק;2351081:כייף לך!!
המון הצלחות, לקוחות, ומשכורות שמנות!(החרוזים בסדר?!
)
תמונה שנכנסת ללב.
תודהנכתב ע"י אסתר10;2352028:תמונה יפיפיה!
ברכות על הסטודיו החדש
הרבה הצלחה
חח חמודה..תודהנכתב ע"י 0405 שירה;2352512:היי רחלי ברכותי
תמשיכי לגדול המון
והתמונה - אני לא מגיבה לאשכולות שלך כי פשוט אין לי מילים ..
אבל נהנת מכל תמונה שאת מעלה
מחכה - כמו כולם - לעוד המון תמונות של לקוחות מאושרים בסטודיו החדש
הכי מרוצים שישנכתב ע"י tzipi.w;2352581:ילדה מטריפה.
ושהיו לך תמיד כאלה לקוחות מרוצים![]()
נכתב ע"י focusary1;2352772:תתחדשי על הסטודיו ותשתמשי בבריאות , בהנאה ובהצלחה רבה!!!
הילדה הזאת, בלי עין הרע- ממש בהזמנה (לתפקיד...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים