דרוש מידע מחנה הקיץ של אדון הוא

• הוסף לסימניות
הבנתי אותך ולמרות זאת אחלוק מכל וכל
אם הוא אמר כך מי אני שיחלוק
(או שכן אחרי שזה יצא מידיו)
העלילה הפנטסטית דומה דמויות לא קיימות אגדה קסמים וכו'

אבל עדיין אין שום דמיון
יש קטגוריה שלמה של ספרים בסגנון זה לא הופך ספר לדומה ברור שכל אחד מקבל השראה מדברים שקרא ועדיין....

לא זכור לי שכתוב כך על הכריכה...

• הוסף לסימניות
מהי ההקבלה של חמוריש ורומח בעולם האמיתי?
לא שאת הכל הבנתי אבל זה מעניין אותי כי הוא היה גם קודם המחנה וגם בתוכו. וגם בתחילת הספר מדבר בשפה מיוחדת שנעלמת אחר כך. זה נראה כאילו אין עקביות בתפקיד שלו.
(כרגע באמצע קריאה שניה שלו, זה לא יאומן כמה דברים מובנים רק בקריאה שניה. דרך תשעת הצעדים זה הקבלה לתשעה ירחי לידה?)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ספר עם רעיון מדהים
אבל משעמם..
זה ספר שמתאים רק למי שיש לו דמיון מפותח במיוחד, כיון שגם למי שאוהב את הז'אנר, חסר בספר הרבה תוכן בכדי שיהפך ליצירה אחת.

רק לשם השואה, 'מחלק התמונים' היא יצירה הרבה יותר יפה וזורמת.

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שחוש דמיון נצרך לספר, אלא היכולת לדעת להפריד בין המעטפת הסיפורית לתוכן הצפון בפנים.

• הוסף לסימניות
היכולת לדעת להפריד בין המעטפת הסיפורית לתוכן הצפון בפנים.
סופר הוא לא בעל מוסר, אלא בעל מסר. וסיפורי רבי נחמן כבר יש מספיק.
מחנה הקיץ כולו בא רק כפלטפורמה למסר.

• הוסף לסימניות
ספר מאד יפה
אחד הבודדים שאפשר לקרוא הרבה פעמים

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה