דרוש מידע מחפסת דחוף סמינר מקצועי למס' נערות בסיכון

• הוסף לסימניות
מחפשת סמינר (י"ג, י"ד) מקצועי (מקנה תעודת מקצוע) פתוח, רצוי באזור ירושלים. סמינר שמיועד לנערות בסיכון שלמדו עד עכשיו בתיכון חרדי. אין להן ת. בגרות.
וכן סמינר איכותי לנערה מקסימה שעשתה דרך ארוכה עם עצמה וצריכה סמינר קטן עם צוות חם (סמינר אורגינל..:))
לתגובותיכן אודה.

• הוסף לסימניות
לראשונות אולי שבילי בית יעקב
יש להם אופציה לפנימיה
והבנות מכל הארץ, חלק עם רקע משפחתי מורכב וכדו'
לימודים ברמה גבוה יחסית (תעודות של מהט בגרפיקה ואדריכלות, תואר במוזיקה, ויש עוד הרבה מסלולים)

לבת השניה לא הבנתי איזה רמה רוחנית את מחפשת.
יש את בית בינה, מורשת, נתיב החינוך- כולם קטנים יחסית עם יחס אישי וצוות בונה

• הוסף לסימניות
לראשונות אולי שבילי בית יעקב
יש להם אופציה לפנימיה
והבנות מכל הארץ, חלק עם רקע משפחתי מורכב וכדו'
לימודים ברמה גבוה יחסית (תעודות של מהט בגרפיקה ואדריכלות, תואר במוזיקה, ויש עוד הרבה מסלולים)

לבת השניה לא הבנתי איזה רמה רוחנית את מחפשת.
יש את בית בינה, מורשת, נתיב החינוך- כולם קטנים יחסית עם יחס אישי וצוות בונה
שבילי רמה גבוהה מידי גם רוחנית וגם לימודית. אני מחפשת להן משהו ממש פתוח אפילו בלי תלבושת.. לשנייה אני יבדוק את הסמינרים שהזכרת. על מה היית הכי ממליצה? בת ספרדיה, משפחה פשוטה שאיפות גבוהות אבל צריכה עזרה לממש אותן. רמה לימודית בינונית.תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

תפני אלי באישי
מכירה סמינר בכניסה לירושלים מתאים מאוד.
את מתכוונת לתפארת? (ההמשך של תלמים) כי אני מחפשת משהו כזה אבל אין להם כ"כ מקצועות....יום בשבוע קונדיטוריה, עוד יום פקידת ביטוח...זה לא רציני...

• הוסף לסימניות
שבילי רמה גבוהה מידי גם רוחנית וגם לימודית. אני מחפשת להן משהו ממש פתוח אפילו בלי תלבושת.. לשנייה אני יבדוק את הסמינרים שהזכרת. על מה היית הכי ממליצה? בת ספרדיה, משפחה פשוטה שאיפות גבוהות אבל צריכה עזרה לממש אותן. רמה לימודית בינונית.תודה רבה!!
לא מכירה סמינר לראשונות
ולשניה- לא מתמצאת בדקויות בין הסמינרים הנ"ל. צריך לשאול מי מכיר אותן יותר.

• הוסף לסימניות
יש איזה שלוחה של קוק לבנות יותר פתוחות בזה.
מכירה בנות ששם לא יודעת איך קוראים לזה
בנות שהיו כמעט מחוץ למחנה...

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

אני לא זוכרת בדיוק איך הסמינר הזה נקרא
אני בודקת לך.

"שיויתי"- לא בא בחשבון לחלק מהבנות?

• הוסף לסימניות
לא מכירה סמינר לראשונות
ולשניה- לא מתמצאת בדקויות בין הסמינרים הנ"ל. צריך לשאול מי מכיר אותן יותר.
לשניה יכול מאד להתאים סמינר שבילי ב"י מבחינת הרמה הלימודית תלוי במסלול.
מהכרות קרובה יכול ממש להצמיח.אחרי פסח אמור להתחיל רישום.

• הוסף לסימניות
לשניה יכול מאד להתאים סמינר שבילי ב"י מבחינת הרמה הלימודית תלוי במסלול.
מהכרות קרובה יכול ממש להצמיח.אחרי פסח אמור להתחיל רישום.
אחרי פסח הרישום ניגמר...:)
לא קיבלו אותה שם...

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית פתחו בשנה שעברה סמינר עם מקצועות
לא יודעת רמה רוחנית נשמע שמגוון שם
מצד שני יש הרבה השקעה בבנות בהרצאות טובות ושמירה עליהן אצמן כבנות ישראל
קוראים לזה "בנות"
יש לימודי מזכירות רפואית, אדריכלות ועוד
לא יודעת לעומק אבל חלק מהמקצועות זה שנה אחת
מכירה מישהי שלמדה ומאוד נהנתה

• הוסף לסימניות
אני מכירה סמינר בביתר שיכול להיות שזה מתאים
אתן לך פרטים באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה