מחפשים דירת נופש בצפון

• הוסף לסימניות
שלום.
משפחתינו המורחבת מתעתדת בעז"ה ליסוע לנופש בצפון, ואנחנו מחפשים משהו שיתאים לנו.
התקשרנו כבר ללא מעט מקומות, ואף אחד מהם לא ענה על צרכינו, מבחינה מעשית וכספית.
מה שאנחנו מחפשים זה כך:
שיהיה מקום להכניס כ30 נפשות. מתוכם כ20 ילדים מגיל 1 עד 15
מינימום 7 חדרים סגורים עם מיטות. (לצורך זוגות ובחורות גדולות)
שאר החבר'ה יכולים לישון על מזרנים, אנחנו לא מפונקים, אבל צריך מקום בשבילם (סלון/לובי, זה דברים שבאים בחשבון).
התקציב הוא עד 2500 ש"ח ללילה.
מי שיודע, מכיר, היה בעבר, במקום שנראה לו שיכול להתאים לנו, נשמח מאד מאד לשמוע ולקבל פרטים.
תודה, ושבוע טוב.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה לייאש, אבל בתקציב הזה קצת קשה לי להאמין שתמצאו.
אני חפשתי ארוכות ונואשות דירה בשביל משפחתנו (בסוף מצאתי-אחוזת נתנאל ביבניאל) אבל המחיר שהקצבת רחוק ממה שקורה היום בשוק, במיוחד לדירות כאלה גדולות!

בהצלחה!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;592242:
אני לא רוצה לייאש, אבל בתקציב הזה קצת קשה לי להאמין שתמצאו.
אני חפשתי ארוכות ונואשות דירה בשביל משפחתנו (בסוף מצאתי-אחוזת נתנאל ביבניאל) אבל המחיר שהקצבת רחוק ממה שקורה היום בשוק, במיוחד לדירות כאלה גדולות!

בהצלחה!!!!!
נראה לי שנסחפת קצת.
ב3000 ש"ח מצאנו, אבל בגלל שגם 2500 זה קצת מעבר לתקציב, לא רצינו להעלות יותר.
בכל אופן, תודה.

• הוסף לסימניות
לכמה ימים רציתם? ומתי?

• הוסף לסימניות
שתי לילות. בשבוע השני של ביה"ז

• הוסף לסימניות
3000 ש"ח זה כבר 100 שקל לנפש זה מובן, וגם בקיץ צריך לברר מה המקום הזול כל כך,
ובפחות מ100 ש"ח לנפש כל השנה אי אפשר למצוא, רק מעטים נותנים במחיר הזה, ובטח לא בחופשה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;592245:
נראה לי שנסחפת קצת.
ב3000 ש"ח מצאנו, אבל בגלל שגם 2500 זה קצת מעבר לתקציב, לא רצינו להעלות יותר.
בכל אופן, תודה.

לצערי ממש לא נסחפתי......
3,000 זה כבר קצת יותר הגיוני.......
למרות שבמחיר כזה הייתי ממליצה לראות את המקום קודם! כי קשה להאמין שבבין הזמנים במחיר כזה הדירה פנויה!

• הוסף לסימניות
יש ברכסים 2 דירות ממש חמודות עם חדרים סגורים ומתאים ל30 מיטות זה משו כמו 70 ללילה-למיטה,זה קרוב מאוד להרבה מקומות ז"א נגיש..
טלפון:049846848-אילנה אם לא עונים אז להשאיר הודעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה