דרוש מידע מחפשים המלצה לבית דין בירושלים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת המלצה לבית דין עדיף מנסיון אישי
במסגרת הסכמות שהתקבלו עם שכנים יש כמה קצוות לסגור ושיהיה בהסכמת כולם..
המטרה היא להגיע להסכמה במהירות גם על הבית דין וגם על הנושא, כך שלא יהיה יותר מידי זמן לבעיות חדשות להתעורר
ולכן חשוב 1. שיהיה בית דין מקובל עם הסכמה ציבורית מקיר לקיר.
2. שיהיה סמכותי וחותר לסיום.
3. שלא יהיה מאיים מידיי כדי שכולם ירגישו בנוח ויגישו ששומעים אותם.
אשמח להכוונה/המלצה או עצה.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הבנתי שבישר והטוב יש הרבה הרכבים והם שונים אחד מהשני, יעזור לי אם מישהו ימקד אותנו
תודה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת המלצה לבית דין עדיף מנסיון אישי במסגרת הסכמות שהתקבלו עם שכנים יש כמה קצוות לסגור ושיהיה בהסכמת כולם.. המטרה היא להגיע להסכמה במהירות גם על הבית דין וגם על הנושא, כך שלא יהיה יותר מידי זמן לבעיות חדשות להתעורר ולכן חשוב 1. שיהיה בית דין מקובל עם הסכמה ציבורית מקיר לקיר. 2. שיהיה סמכותי וחותר לסיום. 3. שלא יהיה מאיים מידיי כדי שכולם ירגישו בנוח ויגישו ששומעים אותם. אשמח להכוונה/המלצה או עצה. תודה רבה
אני מחפשת המלצה לבית דין עדיף מנסיון אישי
במסגרת הסכמות שהתקבלו עם שכנים יש כמה קצוות לסגור ושיהיה בהסכמת כולם..
המטרה היא להגיע להסכמה במהירות גם על הבית דין וגם על הנושא, כך שלא יהיה יותר מידי זמן לבעיות חדשות להתעורר
ולכן חשוב 1. שיהיה בית דין מקובל עם הסכמה ציבורית מקיר לקיר.
2. שיהיה סמכותי וחותר לסיום.
3. שלא יהיה מאיים מידיי כדי שכולם ירגישו בנוח ויגישו ששומעים אותם.
אשמח להכוונה/המלצה או עצה.
תודה רבה
יש בי"ד מצויין שעונה להגדרות הללו בנוה יעקב בראשות הרב אלון פויכטפנגר שליט"א
0504166651 הוא זמין מאוד בטלפון
תתקשרו ותדברו איתו
הוא אלוף בתחום הזה של שכנים

• הוסף לסימניות
עדיין לא הסתדרנו, זה כבר די דחוף, אודה מאד לכל מי שיכול להמליץ או לכוון.

• הוסף לסימניות
הישר והטוב ירד לגמרי, או שצריכים המלצה על הרכב מסויים?
ומה עם אהבת שלום?
ובית הדין של הרב שלמה זעפראני?
אנחנו צריכי להיות סופר ממוקדים כדי שנצליח לאגד את השכנים חסידים וליטאים ביחד.
לכן פחות נשמע לי אהבת שלום והרב זעפרני כי זה ספרדים.
ובישר והטוב שאלנו והבנו שישנם הרכבים שאפשר להיות בסחבת של חודשים ארוכים ולכן שואלת אם יש הרכב מסוים שידוע שמתנהל ביעילות ומהירות נשמח לנסות להציע לשכנים.

• הוסף לסימניות
אהבת שלום והרב זעפרני כי זה ספרדים.
אהבת שלום זה כל החוגים
והרב נפתלי נוסבוים הוא האב''ד
והרב זעפראני מקובל גם אצל ליטאים לא יודעת אם גם חסידים
יכול להיות שהרב יששכר שטרן (נראה לי שהוא דיין בהישר והטוב) יוכל להוסיף לכם
0527639496

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה