- הוסף לסימניות
זה כרטיס חיוב מידיי, כלומר שרק אם יש לך כסף בעו''ש זה עובר.מה זה דביט?
כרטיס אשראי זה שאתה עושה קניות חופשי (עד סכום המסגרת שהקצו לך) והם גובים לך את הכל רק פעם בחודש.
זה כרטיס חיוב מידיי, כלומר שרק אם יש לך כסף בעו''ש זה עובר.מה זה דביט?
חיבים פיייסבוק בשביל זה??זה כרטיס מצוין
כרטיס כזה אני רוצה - I need it | max
חברי קבוצת פייסבוק כזה אני רוצה? קבלו כרטיס אשראי עם הטבות ייחודיות בארץ ובחו"ל, תנאי תשלום ופתרונות אשראי נוחים, מסגרת אשראי נוספת ועוד. היכנסו לאתר maxwww.max.co.il
מה זה? בשביל לצרף לבקשה? אבל רואים שזה שם של מישהו אחר לא?
למיטב ידיעתי לא, קודם תעשו בבנק ואח''כ תמיד אפשר לבטליש אפשרות להזמין אשראי מכל החברות שהובאו כאן, גם אם אין עדיין לי אשראי?
אם לא, איפה אפשר כן לעשות אשראי? (כמובן חוץ מהבנק)
למיטב ידיעתי לא, קודם תעשו בבנק ואח''כ תמיד אפשר לבטל
בזה צריך כרטיס מגבה? (כלומר כרטיס אשראי קיים כבר)ישראכרטופ פטור מעמלה ל3 שנים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים