דרוש מידע מחפשים המלצה לכרטיסי אשראי שווה

• הוסף לסימניות
מה זה דביט?
זה כרטיס חיוב מידיי, כלומר שרק אם יש לך כסף בעו''ש זה עובר.
כרטיס אשראי זה שאתה עושה קניות חופשי (עד סכום המסגרת שהקצו לך) והם גובים לך את הכל רק פעם בחודש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
Screenshot_20210312-143052_Chrome.jpg

• הוסף לסימניות
למקס יש כרטיס אשראי שנקרא maxBACK נותן החזר של 1% על כל קניה בשנה הראשונה, בהמשך יורד ההחזר.
ללא עמלות בשנה הראשונה, בדרך אפשר להמשיך את הפטור מעמלות

• הוסף לסימניות
אני גם משתמש עם מקס 'כזה אני רוצה' ואין לי שום עמלות כבר קרוב לשנתיים. ויש לו עוד פלוס אדיר שבעסקאות שהייתי בחו"ל הם גובים סה"כ 1% עמלת מט"ח, שזה ממש בזול לעומת כרטיסי אשראי אחרים

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להזמין אשראי מכל החברות שהובאו כאן, גם אם אין עדיין לי אשראי?
אם לא, איפה אפשר כן לעשות אשראי? (כמובן חוץ מהבנק)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להזמין אשראי מכל החברות שהובאו כאן, גם אם אין עדיין לי אשראי?
אם לא, איפה אפשר כן לעשות אשראי? (כמובן חוץ מהבנק)
למיטב ידיעתי לא, קודם תעשו בבנק ואח''כ תמיד אפשר לבטל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה