דרוש מידע מחפשים המלצה מנסיון בלבד ליועץ משכנתאות+ מספר טלפון ליצירת קשר+היכן מקבל

• הוסף לסימניות
ולמה אהבתם דווקא אותו. (מה היה מוצלח)

נשמח גם לדעת מה רמת העשיה שלו בתחום (מקבל בערב לקוח בחודש או שזו עבודתו כל היום) ומה הנסיון (שנה או שלושים?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
יועץ מאוד מוצלח עם כמה שנים ניסיון
אסתרזון 0527176080 מקבל הרבה לקוחות בחודש, משיג ריביות מאוד נמוכות, ולוקח ממש זול.
לעוד פרטים תיצור איתי קשרbbnnmm101044 שטרדל וכו

• הוסף לסימניות
חיים אדלר
תותח על מענטש אמיתי ופרפקציוניסט
ניסנו אצל כמה שלא נתנו סיכוי והוא הוציא לנו וידע לעבור את כל המכשולים
בריביות נדירות
עד היום אין אף אחד שיכול להתחרות במה שהוא הביא לנו
0526505010

כתבו עליו גם כאן בפורום אפשר לראות

• הוסף לסימניות
היי
לי היה יועץ בשם נחמיה נוסבוים טל 058-3248627
הוא מתעסק בכל סוגי המשכנתאות
הוא מקצועי מאוד, ועובד מהר
מה שאהבתי במיוחד שהוא הביא לי ריביות נמוכות בפער מכל המתחרים בצורה משמעותית!
(ושאלתי 4 יועצי משכנאתות שונים גדולים בתחום )
מה שחסך לי מאות אלפי שקלים!
הוא אנושי ונחמד מאוד.
ומתעסק גם עם משכנתאות מאוד מורכבות.

• הוסף לסימניות
שרה קליינר 0548459078.יועצת מעולה, נוחה אמינה זמינה עם קשרים מעולים בבנקים.
השיגה משכתנא מורכבת (טאבו ירדני) יש בה הכל, מקצועיות אמינות שירות מחיר, עבודה עד הסוף עם כל הלב.

• הוסף לסימניות
שלמה איצקוביץ
יש לו קשרים
ראש גדול
נסיון של שנים
עובד עם כל הנשמה

• הוסף לסימניות
יש אחד באשדוד ממש מוצלח!!
במסגרת העבודה שלי יוצא לי לעבוד איתו הרבה ואני מפנה אליו הרבה לקוחות וכולם ממש מרוצים!
יש לו יחסי אנוש מעולים! והוא מקצועי ברמות..
אשמח לתת עליו פרטים- 0723168410

• הוסף לסימניות
איזה כיף שכולם מוצלחים ומקושרים, ומשיגים מה שאף אחד אחר לא מצליח.
רק המתמטיקה לא כ"כ מסתדרת עם זה...
לא נורא
כנראה גם פותח האשכול, לפי סגנון השאלה, לא באמת רצה ייעוץ משכנתא, אלא ייעוץ פרסומי ושיווקי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה