דרוש מידע מחפשים לשכור שמלת ארועים של קיוטיז בצבעים שחור וזהב

• הוסף לסימניות
מחפשים שמלת ארועים של קיוטיז מהעונה האחרונה במספר מידות.
יש מי שקנה ומעוניין להשכיר?

תודה

• הוסף לסימניות
פחות או יותר לילדות בגיל 3.5, 5, 9, 12
במידות רגילות לגילן

• הוסף לסימניות
אין לי כרגע תמונה
מאמינה שמי שיש לו את הבגדים מבין למה הכוונה

• הוסף לסימניות
היי,
אנחנו קנינו 5 שמלות מקיוטיז בצע שחור ורוז גולד,
אם את מתכוונת לזה או שזה יכול לעזור לך תוכלי לפנות אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני מחפשת

• הוסף לסימניות
יש בגמח של יעל בבית וגן, מלא מידות
עולה 90 ש"ח כולל ניקוי

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו בקיוטיז שמלה שחור קטיפה
שהשרוולים מנופחים עם רקמה על זה
יש לנו מידות 18 20 4 6

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם מישהי השיגה בסוף את השמלות שחור קטיפה וזהב של קיוטיז ומעוניינת למכור - נא להודיע לי בדחיפות!
זה לחתונה מחר -שני
053-3105670

• הוסף לסימניות
היי,
אנחנו קנינו 5 שמלות מקיוטיז בצע שחור ורוז גולד,
אם את מתכוונת לזה או שזה יכול לעזור לך תוכלי לפנות אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עדיין רלוונטי?
מחפשת במידה 6

• הוסף לסימניות
רלוונטי, אבל השחור הוא קטיפה, לתשומת ליבך.
אם את מעונינת, יכולה לפנות ל chani.meller וכו'.

• הוסף לסימניות
אני צריכה של הקיץ 5 שמלות מידה 18-20
תואמות דחוף ליום שלישי הקרוב
תודהההה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה