מחפשת אדריכלית בירושלים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
מחפשת אדריכלית / המלצה לאדריכלית
עבור עיצוב ותכנון דירה חדשה מקבלן
אשמח לקבל המלצות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גאולה וקסברגר. תותחית.
הנייד שלי בתקון.אין לי את המס' שלה. אם תרצי,שלחי לי הודעה באישי.ואחפש אותו מאוחר יותר

• הוסף לסימניות
ציפי ורשואר, הזכירו אותה כאן רבות בפורום, מקסימה ומוכשרת!
עיצבה ותכננה לי מטבח חדש בדירת קבלן, אחרי שכבר לא האמנתי שאצליח למצוא אופציה שתניח את דעתי.. והיא הצליחה ובגדול, עם המון סבלנות ואני מרוצה עד הגג :)

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה החמה על ציפי ורשואר, היא מדהימה ממש!
בנוסף יש גם את מיטל זאב שהיא אלופה לא פחות...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
רות נחשון.
גם היא הוזכרה כאן בפורום.

• הוסף לסימניות
ריקי בונצל
מלכת השוק בביתר עילית ולמיטב ידיעתי עובדת גם בירושלים.
אלופה בתכנון ועיצוב, כל דירה/חדר/ מטבח שלה יצירת פאר! קוסמת של ממש, גם כוכים מחסנים ומטבחי אמה על אמה הופכים אצלה לפנינות חן.
לא מפספסת כלום יורדת עד לפרטים הקטנים והתוצאה מושלמת.
מנסיון אישי ומנסיון של בני משפחתי, שכנים ומכרים רבים כולל קבלנים נגרים ועוד אנשי מקצוע שלא גומרים להלל אותה.
0504174998

• הוסף לסימניות
למה לא רותי וינברג - revtut מהפורום פה? הכי טובה שהכרתי עד כה וכך שמעתי גם מאחרים. 052-7607166. בהצלחה

היחס שלה משהו שלא רואים!!!!!!!!!

עונה בסבלנות ומאירת פנים,
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה