דרוש מידע מחפשת אוזניות בלוטוס איכותיות למכשיר שיאומי

• הוסף לסימניות
לי יש אוזניות של אפל עם שיאומי הכשר ולא הייתי מחליפה אותם באף אוזניות אחרות!!
וניסתי המון לפני זה...
הם נוחות, שמע מעולה, בטריה ממש ממש חזקה מתחברות בקלות ישר שמוציאים אותם מהקופסא.
ממש שלמות
איזה דגם?
יש עוד מישהו שממליץ על אוזניות מסוימות? אשמח לדגם מדויק...תודה!

• הוסף לסימניות
איזה דגם?
יש עוד מישהו שממליץ על אוזניות מסוימות? אשמח לדגם מדויק...תודה!
אחלה אוזניות, הזמנתי כבר 4 כאלה, מיקרופונים איכותיים, 32 שעות סוללה
עכשיו במבצע עם בהקשת קוד קופון FF8M03OX
79 שקל (בעיקרון זה עולה 120)

מגן סיליקון
ק''ש מניסיון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן, למה שלא יתאים?
לצעריינו אתה יותר צריך לשאול למה שכן...., אוזניות jbl (לדוגמא) רוב הדגמים לא עובדים עם שיאומי כשר.
לי יש אוזניות jabra elite 3 (עם פלאפון שיאומי כשר) ואני מאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
לצעריינו אתה יותר צריך לשאול למה שכן...., אוזניות jbl (לדוגמא) רוב הדגמים לא עובדים עם שיאומי כשר.
לי יש אוזניות jabra elite 3 (עם פלאפון שיאומי כשר) ואני מאוד מרוצה.
לי זה עובד מעולה עם שיאומי חצי טאצ
יש לי חבר שיש לו את זה עם ג'י 10 וגם לו זה עובד מצוין

• הוסף לסימניות
לי אוזניות לנובו עם שיואמי טאצ
מוזיקה פצצה
שיחה זוועה- הצד השני לא שומע כלום

מישהו התנסה עם האוזניות של אפל + שיואמי טאצ'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה