עזרה מחפשת אולם קטן ב"ב---

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לשמוע ממכם על אולם קטן יחסית [לשבע ברכות] בב"ב.
תודה רבה!
ובשמחות:)

• הוסף לסימניות
איזה סדר גודל של קטן?
ואיזה כיון מחיר?
יש מלא אולמות.

• הוסף לסימניות
יש את פנינת המערב, אולם של מוסדות בית אל
אולם גדול עם אפשרות לקבל רק צד אחד שלו, רק שאז לקחת בחשבון שהמטבח הוא פיראטי, יוצא שם נראלי הכי זול - 600 שח כמדומני. מספיק גג ל60.
יש ברחוב מימון אולם חדש, הבנתי שהוא ממש מוצלח אין לי מידע נוסף.
יש לבית התבשיל אולם.
יש בר''ע 34 איפה שהיה פעם מכבי, בספר טלפונים תוכלי למצוא את המספר.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן אבל אני לא בניברקית אז פליזזז מספרי טלפון...
תודה:)

• הוסף לסימניות
תחפשי בפורום פה מישהו העלה קובץ אקסל עם אולמות בר מצוה
לדעתי יענה לך על הצורך

• הוסף לסימניות
יש אולם שזה במקור בית של משפחה, אני חושבת שיש שם כמה אולמות קטנים.
הייתי שם בכמה שבע ברכות, אבל לא יודעת לומר מחירים וטלפון, אולי מישהו פה ידע למה אני מתכוונת....

• הוסף לסימניות
יש את פנינת המערב, אולם של מוסדות בית אל
אולם גדול עם אפשרות לקבל רק צד אחד שלו, רק שאז לקחת בחשבון שהמטבח הוא פיראטי, יוצא שם נראלי הכי זול - 600 שח כמדומני. מספיק גג ל60.
יש ברחוב מימון אולם חדש, הבנתי שהוא ממש מוצלח אין לי מידע נוסף.
יש לבית התבשיל אולם.
יש בר''ע 34 איפה שהיה פעם מכבי, בספר טלפונים תוכלי למצוא את המספר.
אפשר מספרי טלפון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה