מחפשת, אפילו בתשלום

• הוסף לסימניות
תמונה או סרטון שבו רואים את ציבור המתפללים בבית החולים- בוכים כשהודיעו שהרב עובדיה נפטר, או זועקים בשניות שקדמו לכך.

בנוסף, נחוץ לי סרטון ממסע ההלוויה, או את התמונה המיתולוגית (כמה מהר זה נעשה מיתולוגי...) שבה רואים את הרב עובדיה מביט מלמעלה על ציבור המלווים בלוויתו.

אשמח לכל בדל מידע!

תודה.

• הוסף לסימניות
חזק את בקטע של הרב עובדיה....

• הוסף לסימניות
שולחת לך במייל.
(ממה שהיה מפורסם ברשת)

• הוסף לסימניות
התמונה שבה נראה ההרב עובדיה מביט מלמעלה על ציבור המלווים בלוויתו,
שייכת לעיתון "מרכז הענינים"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shaniart;1203791:
התמונה שבה נראה ההרב עובדיה מביט מלמעלה על ציבור המלווים בלוויתו,
שייכת לעיתון "מרכז הענינים"

כיצד ניתן להשיג משהו משם?

• הוסף לסימניות
תודה לאסתר (ררר) על ההסרטות המדהימות!

יש למשהו את חפירת הקבר או תמונה של המצבה?

שוב תודה!

• הוסף לסימניות
היה בהידברות סרטון מרגש על הלויה של הרב עובדיה
נראה לי שהבכיות שלפני שנפטר מתועדות שם
סרטון מדהים ברמה....
תנסי לעשות חיפוש בהידברות
לי יש נתיב וזה פתוח לי....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי 1;1204087:
היה בהידברות סרטון מרגש על הלויה של הרב עובדיה
נראה לי שהבכיות שלפני שנפטר מתועדות שם
סרטון מדהים ברמה....
תנסי לעשות חיפוש בהידברות
לי יש נתיב וזה פתוח לי....

נכון, נעזרתי בהם, אבל החומר אינו איכותי מספיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה