דרוש מידע מחפשת בבית שמש גמח

• הוסף לסימניות
מחפשת בבית שמש גמח או השכרה לתחתיות לשמלה לתינוקת בת שנה וחצי.
משהו מכיר?
אזור בית שמש רמה א', ב' והקריה.
בנוסף - אני מחפשת חולצת בסיס לבנה או וורודה גם לתינוקת בת שנה וחצי
איזה חנות ניתן למצוא בבית שמש?
שוב אזור רמה א', ב' והקריה.
אם יש רק בחפציבה אלך לשם.
אבל עדיף שלא כי קשה לי להגיע לאזור.

• הוסף לסימניות
בחפציבה באמת יש....
(זה נראה שאתם יודעים מהגמח הזאת) בכל אופן עם קו 16 מגיעים מהר

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה גמחים בחפציבה.
אם אפשר פרטים.
אני פשוט יודעת שמשום מה יש הכל בחפציבה
ואני גרה באזור שאין אוטובוס ישירות לשם.
ז"א אני צריכה לקחת 2 אוטובוסים לשם ואין לי מספיק זמן וכח להסחב לשם עם ילדים קטנים.
אם לא תיהיה ברירה זה מה שאעשה.

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה גמחים בחפציבה.
אם אפשר פרטים.
אני פשוט יודעת שמשום מה יש הכל בחפציבה
ואני גרה באזור שאין אוטובוס ישירות לשם.
ז"א אני צריכה לקחת 2 אוטובוסים לשם ואין לי מספיק זמן וכח להסחב לשם עם ילדים קטנים.
אם לא תיהיה ברירה זה מה שאעשה.
בסד
אני מציעה להגיע למרכז המסחרי ברמה ב נהר הירדן ולשאול בחנויות יש שם חנות סידקית הם בטח יודעים בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש חולצות בסיס לילדות בכל הגילאים ב"חן וחסד" ברמת נוף -רמה ב' סמוך למרפאת כללית,
במחירים זולים מאוד-כמעט בחינם,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה