מחפשת בגד אלגנטי לתינוק בן שנה

• הוסף לסימניות
יש לי חתונה עוד שבוע
אני מחפשת בגד אלגנטי ונסיכי לילד מתוק בן שנה
כמו בגדי ילדים מחוייטים - כיווצים פפיונים וכו'.... (סגנון לואי ה-14 ;))
אם אתם מכירים מישהו שיש ברשותו אשמח לשמוע (אפילו בתשלום)
או מכירות שאפשר להשיג בהם במחיר הגיוני (אני מב"ב)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ראיתי היום כהרף עין משו מתקתק, כמדומני 2 חלקים.
חולצה גברית פצפונית לבנה מוקפדת, עם עניבה שחורה ארוכה. קורע :D
לא התעמקתי, אבל במבט ראשון זה היה נראה מחוייט יופי ומתוק מדבש.
אה, אבל בבמבי.... בירושלים (גאולה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;870681:
ראיתי היום כהרף עין משו מתקתק, כמדומני 2 חלקים.
חולצה גברית פצפונית לבנה מוקפדת, עם עניבה שחורה ארוכה. קורע :D
לא התעמקתי, אבל במבט ראשון זה היה נראה מחוייט יופי ומתוק מדבש.
אה, אבל בבמבי.... בירושלים (גאולה).

תודה, אבל קצת רחוק לי...
ואני מעדיפה משהו קטיפתי-חורפי

• הוסף לסימניות
ראיתי חליפות מתוקות נורא ב" next- kids" ברחוב ירושלים בב"ב . מניחה שזה עולה בהתאם, אבל זה נשאר לאורך זמן עד שהוא גדל...

• הוסף לסימניות
אני קניתי בב"ב לבכור שלי בשנה שעברה והיא תשמש אותי לשני שלי ג"כ (הוא בן 11 ח' מיניאטורה) חליפה של חולצה, מכנס, ווסט, ג'קט טוקסידו (ג'קט שמקדימה קצר ומאחורה ארוך) ופפיון במחיר של 100 ש"ח בלבד ב"פינת הזול". אם את לא משיגה תפני באישי. יש לנו חתונה מחר אז לא אהיה בבית, תנסי ביום א'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה