דרוש מידע מחפשת בדחיפות כירופרקט מקצוען ומומחה בבני ברק

• הוסף לסימניות
מעדיפה כירופרקטית, אם קיים.
משום מה אני מוצאת המלצות רק על כאלה בערים אחרות,
אין להשיג את השירות הזה בבני ברק?
אשמח ממש להמלצות מניסיון.

• הוסף לסימניות
חיה איתן הלוחמים 19 בב"ב ליד רחוב רמב"ם 036169726
היא הצליחה לסדר לי מה שהרבה אחרים לא הצליחו ואחרי שהסתובבתי בכמה ערים והרבה מטפלים , עד שהגעתי לחיה איתן ואז הגיעה הישועה

• הוסף לסימניות
היא הצליחה לסדר לי מה שהרבה אחרים לא הצליחו ואחרי שהסתובבתי בכמה ערים והרבה מטפלים , עד שהגעתי לחיה איתן ואז הגיעה הישועה
תודה רבה!
יש לך מושג מה ההכשרה שלה?
היא לא רפלקסולוגית?
המליצו לי דווקא על כירופרקטית, לטיפול בכאבי גב שנובעים מיציבה לא נכונה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
היא לא רפלקסולוגית?
אם זכור לי נכון היא הוסיפה ב3 שנים האחרונות גם רפסולוגיה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
היא לא רפלקסולוגית?
ביקשתם אומנם בבני ברק,
בכל אופן בעקבות הפירוט של הבעיה אמליץ על דר. שחר צדוק מבית שמש.
יחיד מסוגו ברמת ההכשרה בארץ.

המלצתי בעבר לקרובת משפחה עם אותה בעיה לפנות אליו, ב"ה עזר לה לגמרי!
לי עזר מאוד במשהו אחר.

• הוסף לסימניות
ביקשת בבני ברק, אבל אם את לא מוצאת-ממליצה ממש על דוקטור ברודי שמקבלת בירושלים אבל באיזור ממש מרכזי ונגיש.
היא מקצועית מאוד, אמינה, יעילה ונחמדה.

• הוסף לסימניות
ידוע אם היא מטפלת גם בכאבים חזקים שנובעים מפריצת דיסק?

• הוסף לסימניות
ממליצה על מרים רוט בבני ברק
אני לא יודעת מה נקרא בדיוק המקצוע שלה כירופרקטית מעסה וכו'
אני נעזרתי בה בכאבי גב חזקים

• הוסף לסימניות
כדאי להתאמץ ולהגיע לנתניה למיכאל סנהדרין.

• הוסף לסימניות
לא מכירה את השמות שעלו פה
אבל יודעת שבבעיות בגב לא מתפשרים,
תחפשו את ההכי טוב כדי לא להנזק
אני היכרתי את לוסיאן אמסלם - הוא נפטר כבר...
הוא היה אחד המומחים - ממליצה לחפש מישהו שעובד בשיטה שלו....
מכירה הרבה מאוד אנשים שנעזרו בו, וכולם ממליצים על השיטה....

• הוסף לסימניות
יש כירופרקט וכירופרקטית (זוג) ממש מומחים ברעננה (לוצקין 25 ב') בשם דר טלר

• הוסף לסימניות
נסיון אישי של האישה, (לפני שבועיים וחצי בערך) פגישה אחת שהשפיעה בצורה לא הגיונית עם שירות סבלני ואכפתי עד לתוצאה מושלמת (מחיר מגוחך ביחס לתוצאות)
המספר שלה: 0546531017

• הוסף לסימניות
@חישוקים או כל מי שמכיר, מצאת בסוף מישהי בבני ברק? הייתי לפי כמה שנים אצל ברודי בירושלים עקב סיבוב של הרגל באגן אחרי לידה ואני צריכה די בדחיפות כעת כירופרקטית מקצועית אבל לא אוכל לנסוע מחוץ לעיר. האם מצאת מישהי מקצועית בבני ברק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה