דרוש מידע מחפשת בדחיפות לבדיקה אורטופטית רופא עינים מומחה לילדים.

• הוסף לסימניות
בס"ד

מחפשת בדחיפות לבדיקה אורטופטית מישהו מומחה
לילדים.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני מבית שמש
מעדיפה באזור ירושלים אבל גם באזור המרכז יהיה טוב.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
בירושלים שמעתי שד"ר נורמן אהרונוביץ' הוא מומחה גדול, מאוד מוצלח, אבל גם יקר.

יש את ביה"ס לרפואת עיניים שם הדסה שעושים בדיקה מקיפה בתשלום סמלי (משהו כמו 30 ש"ח אם אני זוכר נכון).

במרכז, אני יכול להמליץ אישית על ביה"ס לרפואת עיניים של אוניברסיטת בר אילן, הם עושים בדיקה מקיפה בחינם, ובמידת הצורך יש להם גם טיפולים שונים (כמו טיפול במיקוד ראייה ופזילה) שניתנים גם בחינם. לקחנו את הבן והיה מאד מוצלח גם הבדיקה וגם הטיפול אח"כ.

*חשוב לציין, שלמרות שבבתי ספר לרפואה התלמידים מלווים ע"י רופא מנוסה שהוא המרצה שלהם, זה כנראה לא יגיע לרמה של מומחה בתחום.

• הוסף לסימניות
בס"ד

בדקתי לגבי אהרונוביץ- הוא לא מקבל מתחת גיל 5.
אשמח להמלצות נוספות תודה.

תודה

• הוסף לסימניות
מתחת לגיל 5 אני לא מכיר (גם בבר אילן לא מקבלים לפני 6, לא יודע לגבי הדסה),
סליחה...

ניסיתים דרך הקופ"ח?

• הוסף לסימניות
בס"ד

מעדיפה לנסות מומלצים מנסיון
יש לי נסיון לא נחמד שהלכתי על "עיוור"..
אשמח לשמוע המלצות למי שיש

תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה