דרוש מידע מחפשת בדחיפות מטפלת בבני ברק!

• הוסף לסימניות
אשמח בדחיפות להמלצות על מטפלות לתינוקת בת 4 חודשים בבני ברק אזור ויז'ניץ (אפשרי גם קצת קרוב לאזור הזה) עדיפות לאחרי צהריים דחוווףףף וכמה שיותר מהר תודה מראש!!!!!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני גם מחפשת אשמח מאוד לדעת
אפילו קצת יותר רחוק
אשמח לכל אופציה תודה

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות מטפלת \ מעון \ משפחתון באזור משכנות יעקב בני ברק
פליז מי שמכיר משהו טוב באזור ושפנוי להם

• הוסף לסימניות
עקב מעבר דירה אני מחפשת גן לילדה בת שנתיים ומטפלת לתינוק בן 3 חודשים באזור שיכון ה' או בפרדס כץ עדיף כמה שיותר קרוב למחלף גהה,
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו רעיון למטפלת
אשמח למענה
תודה

• הוסף לסימניות
תגידו??
אתן רציניות??
כהה אתן מבררות על מטפלת??
תבררו אצל אנשים שאתם סומכות עליהם, לא ככה!!!
זה ממש כמו שתעברו ברחוב ותעצרו אנשים לשאול אותם
זה הילדים שלכן!!! הם הכי יקרים בעולם!!!!

• הוסף לסימניות
תגידו??
אתן רציניות??
כהה אתן מבררות על מטפלת??
תבררו אצל אנשים שאתם סומכות עליהם, לא ככה!!!
זה ממש כמו שתעברו ברחוב ותעצרו אנשים לשאול אותם
זה הילדים שלכן!!! הם הכי יקרים בעולם!!!!
צודקים בכל מילה!!
הבעיה הגדולה שיכול להיות שהשכנה בבנין ממול מטפלת ואני לא יודעת כלום
לכן רצינו לשמוע מי מכיר ואז לברר עליו
היום! שאלתי חברה ואמרה לי שהיא מכירה אחת ואני לוקחת מספר ואני מזהה שזה חברה שלי..
היא עמוסה;) - אז היא לא קיבלה את הבת שלי - אבל זה הרעיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה