מחפשת בונה אתרים

• הוסף לסימניות
מחפשת בונה אתרים מקצועי לצורך פרויקט
נא לשלוח הצעת מחיר מפורטת למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שהחברים בפורום יוכלו לשלוח הצעת מחיר שלא פירטת מה כולל הפרויקט.

• הוסף לסימניות
ו album בונה אתרים מדהימים :)

• הוסף לסימניות
חייבת להמליץ על "ענק" בניית אתרים.
הפניתי אליה לקוח שלא הפסיק להודות לי על ההפניה..
הוא היה מרוצה מאד.
(היא מהפורום אבל אני לא זוכרת את שם הניק)

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> 052-7683066

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי.;1486253:
אני לא חושבת שהחברים בפורום יוכלו לשלוח הצעת מחיר שלא פירטת מה כולל הפרויקט.

מאיפה זה מתחיל ולאן זה יכול להגיע,
אשמח לתת הכוונה ופרטים במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
כדאי להגיד במילים כלליות במה מדובר - לדוגמה:
אתר תדמיתי לחברה העוסקת בתחום הבניה והשיפוצים
אתר מכירתי לחברה המשווקת צעצועים וכלי כתיבה
אתר תוכן ומאמרים בתחום המזון והמשקאות
אתר למכללה עם מידע על הקורסים ופורום פנימי לתלמידים ולמורים
אתר למרפאת שיניים עם אפשרות לקביעת תורים אונליין
אם כותבים סתם "פרויקט", רוב הסיכויים שתקבלו כמה וכמה פניות לא רלבנטיות ובנוסף, יש סיכוי שכמה אנשים רלבנטיים יעדיפו לא להתייחס ולא לבזבז זמן לחלוב את הנתונים מהלקוח ובסוף לגלות שזה פרויקט שאולי בכלל לא מתאים להם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה