כללי מחפשת בית דפוס לא יקר

• הוסף לסימניות
מי מכיר דפוס לא יקר להדפסה בירכון לשבת 44 עמודים כולל הכריכה ועם סיכות ולמינציה בכריכה נייר כרומו 300 גרם כל הבירכון צבעוני לכמות של או 100 או 200 תלוי
שבסוף הבירכון יעלה לי בין 5 ל7-8 ש"ח גג
תודה

• הוסף לסימניות
גרפציק בירושלים , המחירים שלהם מאוד נוחים
ולסטודנטים במיוחד

• הוסף לסימניות
גרפצ'יק, לגמרי

• הוסף לסימניות
גרפצ'יק.
על איכות לא מתפשרים.

• הוסף לסימניות
זה תלוי מאוד מה הגודל. אם זה גודל יחסית גדול אין סיכוי שיעלה בדפוס דיגיטלי כדוגמת גרפצ'יק כזה מחיר.
למרות שאין עליהם ואני מדפיסה רק שם!

• הוסף לסימניות
בגרפציק, למרות האיכות הגבוהה. לא תקבל מחיר כזה להדפסה דיגיטלית.
אני ממליץ גם דפוס בסיס. גם איכות גבוהה וגם מחירים טובים.

• הוסף לסימניות
יש לך את דפוס מיקוד באשדוד.
עבדתי איתם מס' פעמים, האיכות גבוהה והמחירים סבירים לחלוטין.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מיקוד ודפוס בסיס - שניהם מעולים!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על ניק בצל החכמה מהפורום.
הדפסתי דרכו כמה פעמים והייתי מרוצה מאוד מהאיכות, מהשירות והמחיר.
המייל שלו: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
והנייד: 052-7614340

• הוסף לסימניות
תודה לכל אלה שרשמו שמות של דפוס אך ללא טלפון עשה לי עבודה חחחח

• הוסף לסימניות
אני ממליץ על בצל החכמה, אני ממש עכשיו עושה אצלו הדפסה, וכבר בשיחה הראשונה איתו התרשמתי מהישרות שלו, הוא נותן שירות מושלם בלי להתפשר על איכות ונותן מחיר מצוין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שררר;1737489:
גרפציק בירושלים , המחירים שלהם מאוד נוחים
ולסטודנטים במיוחד
זה הכתובת שלהם?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
[מצאתי באשכול ישן ואני רוצה לדעת אם זה מעודכן]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1740143:
זה הכתובת שלהם?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
[מצאתי באשכול ישן ואני רוצה לדעת אם זה מעודכן]

מעודכן
אגב, שירות מחיר ועבודה מעולים. מניסיון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה