עזרה מחפשת בנרות שיר מיוחד לבת- מצווה

• הוסף לסימניות
אני רוצה שילדת הבת-מצווה תשיר באולפן
מחפשת שיר מעניין בנושא ברכה והודאה

• הוסף לסימניות
יש לי שני שירים של שתי בנות המצווה שלי..
מוכנה לשתף בפרטי

• הוסף לסימניות
אשמח ממש!
alistyle.pnina בג'ימייל

• הוסף לסימניות
רוצה מספר של אחת שכותבת מטורף??

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש לה
תפני אליי בפרטי אתן לך פרטים

• הוסף לסימניות
יש לי משהו שירת בנות
תכתבי לי מייל ושלח לך
anath09876 gmail וכו'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחותי כתבה לי מהמם משהו ברמה
אולי תוכל לכתוב לך
כמה את מוכנה להשקיע בזה?

אגב אני עשיתי על השיר מצגת מאלפת.. מסך ירוק וכו'
אם תרצי רעיונות ופרים פני אלי באישי

digi.fit2020 שטרודל ג'ימייל

• הוסף לסימניות
לכל המעוניינות
אני כותבת שירים לבת מצוה ברמה גבוהה
ניתן ליצור קשר במייל שבחתימה.

• הוסף לסימניות
כתבתי שיר מקסים וקליט במנגינת השיר ''אם תרצי'', הקלטנו אותו עבור הבת שלי ויש לנו עבורו גם פלייבק, לשיתוף במחיר סמלי. כמו''כ מיתוג אישי מהמם להזמנה וכל מה שצריך למסיבה, במחיר סמלי Orbarosh שטרודל ג'ימייל נקודה קום

• הוסף לסימניות
כתבתי שיר מקסים וקליט במנגינת השיר ''אם תרצי'', הקלטנו אותו עבור הבת שלי ויש לנו עבורו גם פלייבק, לשיתוף במחיר סמלי. כמו''כ מיתוג אישי מהמם להזמנה וכל מה שצריך למסיבה, במחיר סמלי Orbarosh שטרודל ג'ימייל נקודה קום
רק רציתי לציין, כדי למנוע מכשול- שאם מדובר על פלייבק קנוי, אז הבנתי שקונים אותו על דעת זה שמדובר על קניה עבור שימוש לצורך הספציפי, ולא לשיתוף עם אחרים.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה