דרוש מידע מחפשת גן פרטי או מטפלת לגיל שנה+ בבני ברק

• הוסף לסימניות
שלום - מחפשת בדחיפות גן פרטי איכותי בבני ברק לילד בן שנה + באזור בין דובק , לקוטלר סוקולוב.
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
חייבת עזרה למצוא מעון או מישהי פרטית רק עם המלצות ! אולי מישהי יודעת על מקום במעון פנוי בכל העיר .. אין לי ברירה ללכת רחוק ... אשמח לפרטים
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות גן פרטי לגיל שנתיים פלוס,
בבני ברק עדיפות לאזור רבי עקיבא גן וורשא והסביבה,
אפילו יותר רחוק, עד השעה 16:00,
אשמח להמלצות ומקומות בדחיפות.

• הוסף לסימניות
באותו נושא,
מישהי מכירה גן פרטי לילד בן שנתיים באזור קריית הרצוג פרדס כץ?
אני מחפשת כבר המון זמן ולא מוצאת...
עדיפות לעד 4 אבל גם בלי צהרון יעזור ממש!!

• הוסף לסימניות
באותו נושא,
מישהי מכירה גן פרטי לילד בן שנתיים באזור קריית הרצוג פרדס כץ?
אני מחפשת כבר המון זמן ולא מוצאת...
עדיפות לעד 4 אבל גם בלי צהרון יעזור ממש!!
מחפשת דחוף לאחותי .
מישהי מכירה גן אפילו על ציר ז'בוטינסקי אשמח ממש
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות גן פרטי לגיל שנתיים פלוס,
בבני ברק עדיפות לאזור רבי עקיבא גן וורשא והסביבה,
אפילו יותר רחוק, עד השעה 16:00,
אשמח להמלצות ומקומות בדחיפות.
תנסי אצל אתי ברמן
אם זאת בת אז יש יותר סיכוי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גנון לגיל שנה וחצי
אזור קהילות יעקב
אשמח להמלצות
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה