דרוש מידע מחפשת גן פרטי בבני ברק באזור סוקולוב גיל 1-2

• הוסף לסימניות
אומנם השנה כבר התחילה אבל אני מחפשת גן פרטי עם גננת חמה ומסורה לגילאי 1-2
אשמח מאש למספרי טלפון והמלצות
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
עקב מעבר דירה אני מחפשת גן לילדה בת שנתיים ומטפלת לתינוק בן 3 חודשים באזור שיכון ה' או בפרדס כץ עדיף כמה שיותר קרוב למחלף גהה,
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
מחפשת גנון עד בערך השעה 4
לשנה הבאה באזור אבן גבירול סוקולוב זבוטינסקי אבן שיפרוט
לגיל שנה
יש המלצה למישהי?

• הוסף לסימניות
שלום,
יש גנון שנפתח ברחוב חפץ חיים בני ברק, לגילאי שנה וחצי שנתיים
ע''י גננת מנוסה
הגן יהיה מ - 8:00-16:00,
פתיחת הגן תלויה במס' הנרשמים,
מס' טלפון: 0548467571

• הוסף לסימניות
מחפש דחוף לשנה הבאה גנון עד 4
באזור אבן גבירול סוקולוב רמב״ם אבן שיפרוט
לגיל שנתיים
תודה!

• הוסף לסימניות
יש את גני טעמא ויש את הגנים של קאופמן מספרים שלהם אפשר למצוא בחיפוש בפרוג אם את לא מוצאת תגידי לי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אומנם השנה כבר התחילה אבל אני מחפשת גן פרטי עם גננת חמה ומסורה לגילאי 1-2
אשמח מאש למספרי טלפון והמלצות
תודה רבה.

מחפשת גנון עד בערך השעה 4
לשנה הבאה באזור אבן גבירול סוקולוב זבוטינסקי אבן שיפרוט
לגיל שנה
יש המלצה למישהי?

מחפש דחוף לשנה הבאה גנון עד 4
באזור אבן גבירול סוקולוב רמב״ם אבן שיפרוט
לגיל שנתיים
תודה!
יש לגם מספרי טלפון?
מצאתם משהו?
אני מחפשת ג"כ בנרות גנון לגילאי שנה פלוס
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לגיל שנתיים שלוש את הגן של שושי פריידי נמצא בסוקולוב פינת אבן גבירול

• הוסף לסימניות
אם משהיא מחפשת גנון לגיל שנה עד שנה וחצי יש מקום פנוי 7:40-15:40 1,350 ש"ח בלבד ברחוב עמוס בבני ברק (פשוט רשמתי את הבת שלי וזה רחוק לי)במיל CHAGIT7768 שטרודל גימל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה