עזרה מחפשת גן פרטי לגילאי 2-3

• הוסף לסימניות
שלום רב!
אני מחפשת נואשות אחר גן לבתי לשנה הבאה,
בבני ברק באזור אבן גבירול בן פתחיה ומחוצה לו,
ממה שבררתי לבנתיים יש רק גנים עם 16 ילדים על גננת אחת!ללא סייעת
שזה לא תקין! אשמח אם משהו מכיר גן קטן עם ייחס אישי וחם
ואם יש פרטים יותר שאדע ליצור קשר
תזכו למצוות!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש את גני טעמה בבן פתחיה
לא מכירה את הקטנטנים אבל באופן כללי הגננות שלה מדהימות!!

• הוסף לסימניות
גני טעמה ברח' בן פתחיה 18
אין לי טלפון
תבקשי לדבר עם הגננת הראשית טעמה שיף
בדכ ההרשמה בחנוכה, השאלה אם יש לה מקום

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו לתת לי יותר פרטים שאדע איך ליצור קשר

• הוסף לסימניות
אין לי טלפון, פשוט תלכי לשם אם את גרה באזור את אמורה להכיר לא ?
אם מעניין אותך יש לי משהי שיש לה גן פרטי באידיש ברח' "אלכסנדר" (מימון) אני חושבת שיש לה כ-20 ילדים בגן עם סייעת

• הוסף לסימניות
אין לי טלפון, פשוט תלכי לשם אם את גרה באזור את אמורה להכיר לא ?
אם מעניין אותך יש לי משהי שיש לה גן פרטי באידיש ברח' "אלכסנדר" (מימון) אני חושבת שיש לה כ-20 ילדים בגן עם סייעת
ממש תודה אני אבדוק, אני פשוט חדשה פה ואידיש פחות רלוונטי

• הוסף לסימניות
בסוקולוב שטרסר יש אחת מדהימה לוקחת עד 10 ילדים

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת
מחר אני יכתוב לך את כל הפרטים
יש לי עוד כמה אבל בבית
מחר בעזה

• הוסף לסימניות
לטעמא שיף יש גני קטנטנים רק לבנים בגילאי 2-3. לבנות גם אני עדיין מחפשת. ברוריה פרקש גרה בשטרסר 14,את יכולה לברר ב144. בסוקולוב שטרסר הכוונה כנראה לגן שולה, בסוקולוב 17, מאחורי "באר יהושע" היה פעם בבעלות נשי אגו"י. הרישום אצל הגננת רחל, אם מעניין אותך פרטים- באישי.
עכשו אני רואה שכתבת על מישהי שלוקחת עד 10 ילדים אז זו לא ברוריה פרקש ולא שולה. כנראה יש עוד מישהי באיזור, אגב, זה די רחוק מבן פתחיה אבן גבירול.

• הוסף לסימניות
לטעמא שיף יש גני קטנטנים רק לבנים בגילאי 2-3. לבנות גם אני עדיין מחפשת. ברוריה פרקש גרה בשטרסר 14,את יכולה לברר ב144. בסוקולוב שטרסר הכוונה כנראה לגן שולה, בסוקולוב 17, מאחורי "באר יהושע" היה פעם בבעלות נשי אגו"י. הרישום אצל הגננת רחל, אם מעניין אותך פרטים- באישי.
עכשו אני רואה שכתבת על מישהי שלוקחת עד 10 ילדים אז זו לא ברוריה פרקש ולא שולה. כנראה יש עוד מישהי באיזור, אגב, זה די רחוק מבן פתחיה אבן גבירול.
תודה האמת שקצת התקדמתי בברור יש משהי מקסימה חוי גרינפלד ברמב"ם 17 גן קטן וביתי
ויש בראשונים 5 גם עם 25- 30 ילדים

• הוסף לסימניות
ממליצה לך ללכת לראות את הגננת והגן ולדבר איתה בשעות הגן. איך היא מתייחסת לילדים. לפעמים 5 דק מספיקות
יש גננות שמסתדרות מצוין עם 15 ילדים לבד ויש גננות שלא יתנו יחס טוב גם אם יהיו להם 5 ילדים עם סייעת

• הוסף לסימניות
ממליצה לך ללכת לראות את הגננת והגן ולדבר איתה בשעות הגן. איך היא מתייחסת לילדים. לפעמים 5 דק מספיקות
יש גננות שמסתדרות מצוין עם 15 ילדים לבד ויש גננות שלא יתנו יחס טוב גם אם יהיו להם 5 ילדים עם סייעת
תודה אבל תדעי שאשה אחת על 15ילדים זה לא בטיחותי בכלל, מנסיון כמה שהיא תהיה מדהימה, כל החתלה או שירותים מי נמצא עם הילדים? רוב האסונות קורים בגנים פרטיים שהם ללא שום פיקוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה